езотерика

Здравен хороскоп за есента: Коя зодия на какво да обърне внимание?

Овен
Бавно, но сигурно здравето ви се подобрява. Все още не сте в най-добрата си физическа форма, но започвате да се чувствате по-добре. Избягвайте мазните храни и алкохола.

Телец
Чувствате прилив на енергия, настроението ви е отлично. Ако имате хронично заболяване, състоянието ви се подобрява. Възможно е вашият лекар да ви препоръча по-ефикасно лекарство.

Близнаци
Психическата умора вече е зад гърба ви. Чувствате се в отлична физическа форма, а и настроението се покачва. Периодът е подходящ за възобновяване на спортните занимания.

Рак

Физически всичко е наред, но сте доста нервни. Трудно намирате баланса между напрежението и отмората. Ако сънят ви е нарушен, пийте подходящи билкови отвари, пише сп.“Здравен журнал“.

Дева
Радвате се на отличен тонус. Ако доскоро сте имали проблеми със здравето, вече няма причини да се безпокоите. Моментът е подходящ за прочистваща диета, от която ще спечели и силуетът ви.

есен
Здравен хороскоп за есента

Лъв
Въпреки че нямате здравословни проблеми, може да почувствате умора. Грижете се също за нервите си – избягвайте стресови ситуации и хора, които ви дразнят.

Везни
Лек спад на тонуса. Достатъчно е да отделяте време за почивка, за да си върнете енергията. Не прибягвайте до приспивателни – това бързо ще премине и без лекарства.

Скорпион
Здравето ви не поставя никакви проблеми. Умората и изнервеността от изминалите дни изчезват. Хроничните ви болежки – също. Общувайте повече с природата, за да се чувствате добре.

Стрелец
При вас добрата физическа форма се съчетава с психическа стабилност. Можете да се посветите на спорт и нови професионални дейности. Общуването с приятели ви носи радост.

Козирог
Здравето ви се стабилизира. Чувствате прилив на сили и това ви кара да планирате екскурзии сред природата. При хронично болните настъпва подобрение.

Водолей
Бързо се възстановявате след физически усилия. Спортът ви привлича, но избягвайте бойните изкуства. По-добре съчетавайте умерена физическа активност с релаксация – например ходене пеша.

Риби
Можете да разчитате на солидна имунна система. Имате добър физически тонус, но трябва да внимавате да не попадате в стресови ситуации, защото те влияят зле на нервите ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button