езотерика

Овенът се сблъсква с трудности, Везните се освобождават от негативни емоции

Седмичен хороскоп за 10-16 март

ОВЕН – Не е изключено някои от вас да се сблъскат с неочаквани пречки. Може да загубите мотивация по пътя за осъществяването на вашите мечти. Не губете кураж – всичко ще се оправи.

ТЕЛЕЦ – Не допускайте прякото ви обкръжение да определя вашите действия. Повечето от вас ще подобрят отношенията си с близки, приятели. Здравето ви е добро.

БЛИЗНАЦИ – Правилно преценете възможностите си от финансов характер. Насочете се към анализиране на проблемите до момента. Посетете лекаря, за да не пропуснете някой здравословен проблем.

РАК – Някои от вас ще доказват добрите си чувства към брачната половинка. Не предприемайте крайни действия в нито една житейска посока. Здравето ви е стабилно.

ЛЪВ – Любовта май ще остане на втори план. Имате малко финансови трудности. Не реагирайте остро спрямо отправените ви критики.

зодии хороскоп
Хороскоп за твоята зодия

ДЕВА – В края на периода се насочете към изпълнението на неотложните си ангажименти. Предпазвайте се от прекомерни вълнения, тъй като в момента ще са ви в лоша услуга.

ВЕЗНИ – Освободете се от присъствието на вечно недоволните и неуспелите в живота особи. Стремете се да наваксате с добри емоции. Погрижете се също за здравето си.

СКОРПИОН – Моментът е подходящ да сложите край на някои свои вредни навици, които влияят негативно върху здравето ви. Опитайте се да живеете в пълна хармония, като не се ядосвате.

СТРЕЛЕЦ – Ще се справите с всички свои текущи ангажименти през седмицата. Добре е да насочите част от енергията си и към близките и интимната си половинка.

КОЗИРОГ – Преценете по правилен начин ситуацията вкъщи, за да знаете как да се справите с нея. При никакви обстоятелства не оставяйте на заден план недовършени дела. Здравето ви е добро.

ВОДОЛЕЙ – На голяма част от вас ще им се наложи да намалят своята активност. Добре е малко да се отдръпнете от инициативите си, по които сте работили неуморно през изминалите дни.

РИБИ – В края на периода насочете усилията си към запазването на постигнатото до момента. Оставете развитието на отношенията с близките си на естествения ход, от това само ще спечелите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button