здраве

Нерви за Лъвовете, еуфорично настроение за Везните

Здравен хороскоп за 23-29 ноември

Овен

Не ви е присъщо да го правите, но сега ще се наложи да вземете лекарства, за да преодолеете стреса. Най-добре е те да бъдат на растителна основа. Пийте повече вода.

Телец

Най-после имате желание за редовна физическа активност. Каквото и да изберете – интензивна гимнастика или релаксираща йога, скоро ще забележите, че ви се отразява добре.

Близнаци

Ще се обърнете за консултация към специалист по акупунктура, но не защото сте болни, а защото проявявате интерес към източната медицина. Имате нужда от спокойствие.

Рак

Нищо сериозно не застрашава здравето ви, но вие чувствате потребност от контролен преглед и от промяна в начина ви на живот. Ходете пеша, колкото може по-често.

Лъв

зодии
Здравен хороскоп за седмицата

Очаква ви период на изнервеност и по-голяма податливост на вируси. Стойте на разстояние от кихащи колеги и приятели. Превантивно вземете витамин С и цинк.

Дева

Вие сте в добро здраве, но не умеете да се пазите от прекалено физическо натоварване. Това може да събуди старите ви болки в кръста. Ще се наложи да си почивате повече.

Везни

Чувствате се добре, сякаш имате крила. Еуфорията е приятно нещо, но може да ви подведе и да прекалите със спорта и удоволствията. Отнасяйте се по-щадящо към самите себе си.

Скорпион

Сега можете да започнете ефикасна диета. Докато сте на този хранителен режим, намалете физическите усилия. Помислете за допълнителен прием на витамини и минерали.

Стрелец

Неразположенията от миналия месец са приключили, навлизате в много по-добра форма, чувствате се по-енергични. Хронично болните също ще забележат подобрение на състоянието си.

Козирог

Напразно се страхувате за здравето си. Може да срещнете дребни проблеми, но те не са от съществено значение. Понякога ще ви липсва тонус. Хапвайте повече витаминозни плодове.

Водолей

Устойчивостта ви на вируси се подобрява, усещате прилив на сили. Грози ви само прекаляване с хубава храна и напитки – помислете за банския костюм!

Риби

Понякога ще чувствате сърцебиене и известна изнервеност. Сънят ви не е много добър. Потърсете причините в отношенията с околните – намерете верния тон и ще ви олекне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button