езотерика

Кръвно мъчи Овните, Раците имат енергия за четирима

Здравен хороскоп за февруари

Овен
Следете кръвното си налягане – възможно е да падне или да се повиши рязко. Внимавайте също с препаратите за отслабване – попитайте лекаря, преди да последвате съвета на приятелка.

Телец
Нищо не застрашава здравето ви, вирусните инфекции ви отминават, обхванати сте от добро настроение. Спазвайте умереност във всичко и ще посрещнете пролетта в отлична форма.

Близнаци
Физическите упражнения са полезни за вас, но само ако не натоварват прекалено много мускулатурата ви. Не забравяйте също, че емоциите са важен фактор за здравето ви.

Рак

Имате енергия не за двама, а за четирима! Малко прекалявате със силните подправки, включете в менюто си и пресни зелени зеленчуци. В края на периода чувствате лека умора.

Лъв

зодия овен
Овенът да внимава с кръвното

Леко сте отпаднали, но нямате проблеми със здравето. Ако страдате от безсъние, оставете лекарствата и се обърнете към фитотерапията – маточината и ментата ще ви подействат отлично.

Дева
Избягвайте да се лекувате по съвети на колеги и приятели. Отидете на лекар, ако неразположението ви продължава повече от три дни. За вас е особено важно е да си осигурявате качествена почивка.

Везни
В началото на месеца сте в отличен тонус. Избягвайте кафето и енергизиращите напитки. Добре е да следите стойностите на кръвното си налягане. Спортувайте, но умерено.

Скорпион
Вашата нервност може да доведе до домашни инциденти. Погрижете се за нервите си с помощта на релаксацията и йогата. При главоболие не се нахвърляйте на лекарствата, а излезте на разходка в парка.

Стрелец
Обръщайте внимание на дребните си неразположения и ги лекувайте, преди да са добили по-голямо значение. Обличайте се достатъчно топло, защото простудата може да улесни вирусните инфекции.

Козирог
Ако страдате от безсъние, опитайте се да следвате по-строг дневен режим и да си лягате винаги в едни и същи, не много късни часове. Проверете в какво състояние е матракът ви и го сменете при нужда.

Водолей

Има опасност от ангина и възпаление на лимфите, отбелязва“Здравен журнал“. Лекувайте се своевременно и всичко ще премине бързо. Намалете цигарите и консумацията на алкохол. Нужно ви е спокойствие.

Риби
Преразгледайте хигиената си на живот – има какво да се подобри. Време е да се научите да релаксирате. Ако ви предстои пътуване, вземете всички предварителни мерки, за да тръгнете в добро здраве.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button