езотерика

Големи промени за Водолеите, пари за Близнаците

Седмичен хороскоп за 17-23 февруари

ОВЕН – Стремете се да използвате мъдро шансовете, дадени ви от съдбата. Ще се радвате на добро здраве, но не се осланяйте само на късмета. Обърнете внимание на близките си.

ТЕЛЕЦ – Постарайте се да планирате ангажиментите си. Добре е да направите преоценка на старите си приятелства. Материалното ви положение ще е стабилно.

БЛИЗНАЦИ – Възможно е да получите предложение в материален план, на което да не можете да устоите. Ще получите пари. Отделете време и за пълноценен отдих.

РАК – Около средата на периода ще сте склонни към проява на сантименталност, която може да ви изиграе лоша шега. Избягвайте и най-малкия риск да попаднете в неизгодно положение.

ЛЪВ – Само активността може да ви е от помощ. В края на седмицата спокойният ви ритъм на живот ще ви даде множество предимства. Ще можете да планирате някои нововъведения.

ДЕВА – През почивните дни се предпазвайте от силна чувствителност. Опитайте се да изясните противоречията помежду си.

зодиите
Каква зодия сте?

ВЕЗНИ – Ще ви бъдат поставени доста изисквания от членовете на вашето семейство. Ще разполагате с благоприятни възможности, с които да възстановите хармонията в отношенията си.

СКОРПИОН – Използвайте благоприятните възможности, за да откриете нови съмишленици. Обърнете внимание на здравето си.

Не си поставяйте непреодолими задачи, за да не изложите живота си на риск.

СТРЕЛЕЦ – Важно е да се стремите да разпределяте правилно своите ангажименти. Обмисляйте повече нещата, които ви хрумват.

Невинаги идеите са толкова добри, колкото ви се струват в първия момент.

КОЗИРОГ – Когато изпълнявате задълженията си, най-добре се водете по списък и определете с точност какви са ви приоритетите. Това само би ви помогнало.

ВОДОЛЕЙ – Здравето ви, мили Водолеи, ще е стабилно, но трябва да си почивате повече. Психическите натоварвания винаги носят негативни последици. Вероятно ще ви се наложи да направите някои промени в личен план през този период.

РИБИ – Премахнете вътрешните страхове, защото те ви спъват. Гледайте по-оптимистично на живота и бързо ще разберете, че това е ключът към щастието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button