За нея

Няколко трика за перфектен маникюр, разкрити от професионални маникюристи

В този материал ще ви разкрием няколко трика, споделени от професионални маникюристи.

Благодарение на тях ще можете да придадете перфектен вид на маникюра си, без да се налага да посещавате маникюрист.

Истината е, че не е никак сложно да имате перфектен маникюр.

Със сигурност на нито една дама не би й било приятно да отдели 2-3 часа време за маникюра си, а на следващия ден да види лака напукан.

Съветите, които ще ви разкрием в следващите редове, ще са от огромна полза за онези дами, които залагат на обикновените лакове за нокти и недолюбват гел-лаковете.

Ето какво трябва и какво не трябва да правите, за да имате перфектен маникюр и лакът да не се напука още на следващия ден:

Съвет №1

В никакъв случай не си купувайте най-евтиния лак за нокти. Ако все пак заложите на него, трябва да сте наясно, че няма как да постигнете перфектен резултат.

Истината е, че евтините лакове за нокти не издържат толкова дълго, колкото би ви се искало. Те траят най-много един ден.

маникюр
Не разклащайте лака

Разбира се, това съвсем не означава, че трябва да купувате от най-скъпите лакове за нокти, но е добре да заложите на средния клас.

Най-добре е да изберете лаковете, които използват професионалистите.

Кожичките

Обикновено професионалните маникюристи премахват кожичките от ноктите, поставяйки ръцете ви в мини баня. Това обаче е много погрешен подход, тъй като те не трябва да се отстраняват.

Трябва да знаете, че именно заради тази процедура лакът за нокти е много слабо фиксиран. За кожичките трябва да се използват специални продукти.

Време

Със сигурност никога не ви се е случвало в салона за красота да ви направят маникюра със светкавична скорост. Това не е никак случайно. Истината е, че за да ви се получат нещата както трябва, е необходимо да отделите време.

Не разклащайте лака за нокти

Вместо това е по-добре да го подържите за известно време между дланите си. По този начин ще избегнете образуването на неприятните мехурчета.

Без полиране

Твърдението, че лакът се задържа по-добре върху полирани нокти, не е вярно. На практика, ако ноктите ви са гладки, лакът за нокти ще падне много по-лесно.

Съветът на специалистите е преди нанасянето на лака за нокти да минете с лакочистител. Ако нямате под ръка в момента, можете просто да измиете ръцете си със сапун.

Ако искате лакът ви да се задържи за по-дълго време върху ноктите, то тогава полагането на основа е задължително.

https://www.youtube.com/watch?v=ivaRYb-l2J0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button