езотерика

Най-точният седмичен хороскоп за Овен, Телец, Близнаци и Рак

Хороскоп за седмицата 11-17 юли

ОВЕН: Навсякъде пред вас ще възникват поводи за съсипващи нервите спорове и конфликти.

Причината е най-вече в прекалено изострения и чувствителен поглед, с който възприемате деловата страна на живота си.

Изказванията ви ще бъдат лишени от необходимата логическа последователност и ще ви създават допълнителни трудности. За щастие личните ви взаимоотношения ще бъдат в много по-благоприятна светлина.

Спокойно може да си позволите едно по-необикновено приключение, което ще бъде най-доброто лекарство за самочувствието ви. В края на седмицата ще намерите спасение от тревожен паричен проблем.

ТЕЛЕЦ: Необходимо е да се отнасяте с повишено внимание към собствените си финанси и действията с тях. Даването на заеми е неразумно. Дебнат ви и неуспешни покупки.

Най-разумно ще е да не предприемате нищо, свързано с пари. Усилията да си намерите по-добра работа могат бързо да се увенчаят с успех. Щастието в любовта ще ви се изплъзва.

Овен зодиак
Хороскоп за зодия Овен

Той непрекъснато ще бъде далеч от вас, погълнат от поредната неотложна задача или зает с услуги на близки и познати. Не правете груби ходове, за да заемете по-предна позиция в неговата класация.

БЛИЗНАЦИ: Започващата седмица е благоприятна за по-амбициозните, а също и за пристрастените към силните усещания на хазарта.

Ако нямате зашеметяващи печалби, то може да се успокоявате с малките загуби. Ако нарушавате правилата на играта, загубата ще е изцяло ваша.

Съпругът или приятелят ще ви държи през цялата седмица в напрежение с непредсказуемите си постъпки или просто вие няма да сте в състояние да ги предугаждате.

Най-много удовлетворение ще ви донесе любовта, ако я съчетаете с едно пътуване, но побързайте да го осъществите преди края на седмицата.

РАК: Усамотените занимания и размислите в спокойна обстановка ще ви предпазват от ненужни страсти на работното място. Всеки опит за ненамеса от ваша страна в дребнави конфликти ще се оказва несполучлив.

Личният ви живот ще премине през едно кратко бурно изпитание, което ще има оздравителен ефект върху отношенията ви с партньора. Странните неща ще бъдат подредени и обяснени.

Въздържайте се да споделяте тревогите си с по-млади от вас приятелки, които поради неопитност могат да ви направят лоша услуга.

ЧАСТ 2 >>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button