За нея

Дамски кожени боти – с какви дрехи да ги комбинираме?

През последните няколко години сякаш преоткрихме ботите и техните безброй положителни качества.

Чифт качествени дамски кожени боти можем да започнем да носим от есента до началото на пролетта – и да, те винаги ще изглеждат актуално и изключително стилно.

Няма как да сбъркате с чифт дамски кожени боти до глезена с равна подметка.

Можете да заложите на класическо черно или пък да внесете нотка свежест във визията си, избирайки модел в кафяво, бордо, тъмнозелено или дори горчица.

Залагайки на някой от тези цветове, ще превърнете ботите в акцент на цялостния си аутфит.

Но ако идеята не ви е по вкуса, винаги можете да се доверите на добрия стар черен цвят, а в акцент да се превърне друг елемент от облеклото ви, като например шапка, шал или пък връхна дреха.

Ако обичате да носите високи токове, то може да изберете дамски кожени боти от такъв вид.

Едно от предимствата на моделите до глезена е, че подчертават красиво извивките на стъпалата, удължават краката и са чудесен акцент върху глезените, ако решите да ги комбинирате с навити дънки или пък рокля или пола.

дамски кожени боти
Носите ли боти?

Можете да съчетаете ботите с дамската си чанта, но може и да не го правите – всичко зависи от личните ви предпочитания.

До преди известно време се смяташе, че обувките и чантата задължително трябва да се комбинират, но това “правило” отдавна не е валидно и всеки един от двата елемента може да бъде достатъчен акцент в облеклото сам по себе си.

Поради факта, че ботите се носят в студено, влажно и мокро време, нашият съвет е задължително да заложите на модел с качествена изработка.

Дамски кожени боти от естествена кожа например са чудесен избор, който непременно ще ви се отплати във времето.

По-добре веднъж да отделите малко по-голяма сума за модел, за който сте сигурни, че ще пази краката ви топли и сухи и който няма да се разпадне на първото носене, отколкото да рискувате с нещо по-некачествено, което бързо ще ви разочарова.

А и сдобиете ли се веднъж с модел с отлична изработка, можете да бъдете сигурни, че ще ви служи вярно поне през следващите няколко сезона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button