истории

Жена му се бъхти в чужбина, а той си е хванал млада любовница в България

С Васил се познаваме от години. Той е веселяк, който си пада по жените и удоволствията. Животът обаче му поднесе доста неприятна изненада.

Съпругата му Дарина вече втора година е на работа в чужбина. Остави му децата, които вече са големи, и замина в Испания.

Връща се за около седмица-две през лятото и толкоз. Няма повече отпуска. Затова пък редовно внася пари в сметка, от която и той може да тегли.

Неотдавна с Васил се засякохме и той ме покани на кафе. Тогава ми разказа на какъв огън се пържи, при това сам се подредил така.

Когато съпругата му заминала, изтърпял близо година с кратки авантюри и срещи със стари приятелки, но после решил, че му трябва повече нежност и някой, който да го топли в леглото. Нали веднъж се живее…

И започнал да ухажва млада жена, на която отдавна бил хвърлил око. Тя му се дала трудно, обаче накрая все пак му станала любовница. Била много хубава, но имала ужасен характер – то били капризи, то били прищевки, нямала граница. И той изпълнявал всяко нейно желание.

млада
Не знае какво да прави

Много добре знаел, че никой мъж не е прокопсал от любовници, особено като е такъв мекушав и добър като него. С други думи – попаднал на жена, която го оскубала жестоко.

Давал й пари за дрехи и за сметки, после за ремонт на къщата и на вилата й, да направи абитуриентска вечер на сина си, за нов телевизор, дори й купил малка кола на старо.

Стигнал дотам, че започнал да тегли пари от сметката на жена си.

В един момент нещата се объркали още повече, защото жена му разбрала за изневярата и му вдигнала голям скандал по скайпа. „Добри“ хора успели да я информират дори в чужбина.

Тя го заплашила, че ще каже на дъщерите им, които го боготворели, но нямало да му простят за кръшкането.

Била готова да се върне и да подаде молба за развод, ако не разкара любовницата си.

Тя пък от своя страна се впила като пиявица и за нищо на света не искала да го загуби като щедър спонсор.

Първо имитирала бременност и твърдяла, че ще роди бебето.

Наложило се да я заведе на екзотична екскурзия, за да я разубеди. Съгласила се да направи аборт, но срещу доста голяма сума – поискала му 10 хиляди, които той нямал. Наложило се да тегли кредит.

Тъкмо мислел, че най-сетне се е отървал, когато онази жена станала любовница на… прекия му шеф.

И той сега го тормозел непрекъснато под нейно влияние. Бил на ръба да загуби работата си, но как тогава щял да плаща кредита?

Вече мислел да си стегне багажа и да отиде при съпругата си с надеждата, че така ще оправи нещата.

Преди да се разделим, Васил се пошегува – знаел, че няма безплатен обяд, но неговият му излязъл доста солен.

Прецакал се жестоко, добре поне, че му останало чувството за хумор!

Снимка: Pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button