любопитно

С какво матраци НАНИ са по-различни от другите?

Сигурно повечето от вас са чували думите: „Който спи добре, живее дълго“. Именно това е основната цел на „Паралел“ ЕАД – фирмата, която произвежда уникалните по рода си матраци НАНИ.

Може би трябва да отбележим, че „Паралел“ ЕАД са на българския пазар вече повече от 20 години и имат хиляди доволни и щастливи клиенти.

Фирмата предлага висококачествени и комфортни матраци – основно изискване за пълноценен сън, гарантиращ отлично здраве.

Факт е, че когато човек спи добре през нощта, има повече енергия през деня и позитивно настроение. Благодарение на добрия нощен сън, всеки от нас може да избегне десетки заболявания.

Ненапразно слоганът на компанията е „Матраци НАНИ – сбъднат сън“! Купувайки си висококачествен матрак НАНИ, вие си гарантирате отличен сън.

Освен еднолицеви и двулицеви матраци, фирмата, чиято производствена база се намира в град Севлиево, предлага и различни други продукти за съня – възглавници, завивки, спални, легла, подматрачни рамки.

Матраци НАНИ - различните матраци
Матраци НАНИ – различните матраци

Разбира се, компанията притежава и редица сертификати за качество както от местни панаири на производителите, така и от престижни международни.

„Нашата основна цел е максимално удовлетворяване на клиентите. А най-добрата ни реклама е тяхната последна дума“, категорични са от компанията.

Ако търсите качествен матрак за себе си или за семейството си, спокойно можете да се спрете на матраци НАНИ. Със сигурност ще получите много повече от това, което очаквате!

Можете да закупите желания от вас матрак или продукт за съня както онлайн, така и от магазини, разположени из цяла България.

Точните адреси, както и телефонните номера можете да видите в сайта им http://matracinani.bg/. Ако имате въпроси, винаги можете да звъннете по телефона, за да ви обяснят всичко подробно.

Разбира се, заедно с матрака ще получите и гаранция, като срокът зависи от модела. Другата хубава новина е, че за определени матраци имате и тест период.

Избирайки НАНИ, вие ще получите не само качествен матрак, но и удобство, комфорт и отличен сън!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button