новини

Никита от „Биг Брадър“: Работила съм какво ли не…

Никита Джонсън спечели безапелационно тазгодишния „Биг Брадър“, но участието в шоуто й докара огромно напрежение. Ден след излизането си от Къщата тя все още беше превъзбудена от преживяното вътре. „Дори не ми се яде от нерви“, признава 38-годишната бизнес дама в интервю за в. „Уикенд“.

В цялата история на „Биг Брадър“ едва ли има друг участник, който да си е спечелил толкова много врагове сред съквартирантите, колкото любимата на Боби Ръгбиста. Нашарената с татуси блондинка бе трън в очите на Цецо, Катя, Кирил и Пламен Богданов, но пък поведението й се понрави на зрителите. Никита спечели симпатиите на публиката най-вече със своята решителност да отстоява докрай позициите и възгледите си.

Никита, очаквахте ли точно вие да спечелите „Биг Брадър“?

Не. Не бях уверена дори дали някой ще забележи моето участие във формата, защото не знаех как съм представяна на зрителите. Чувствам се невероятно в момента, но все още не мога да се осъзная. Продължавам да се чудя какво и как стана. Уникално е да си победител в „Биг Брадър“.

С какво допаднахте на зрителите? Имахте ли трудни моменти в Къщата?

Може би с решителността си съм се харесала на публиката. Трудните моменти идваха поетапно и накрая стана много тежко. В началото започна да се усеща един лек дискомфорт, витаеше дори във въздуха. От ден на ден борбата ставаше все по-трудна, а аз се чувствах все по-сама. Най-тежкото беше, че нямах подкрепата на своите близки и че нямаше в какво да се огледам за действителността. Започнах да се съмнявам дори в себе си.

Успяхте ли да създадете приятелства в Къщата?

Да, определено успях, но не бяха много. С Аделина – уникална жена, Анита, Пламен, който за съжаление ни напусна много бързо. С времето ще продължим да се опознаваме. Все още не съм успяла да гледам това, което е било излъчено по телевизията, но ще го видя. Надявам се, че другите участници ще си направят разбор на случилото се и ще осъзнаят поведението си. Не виня никого, но все пак не бих общувала занапред с хора като Катя, Цветелин, Николина.

Скандалите между мен, Цецо, Кирил и Пламен в Къщата тръгнаха отдалеч, още след втората вечер, когато Кристиян жертва нашия багаж. Крис беше нападнат много тежко, беше сам на двора и тогава реших да поговоря с него. Това беше една игра – той имаше право да вземе своето решение. Настана леко примирие, но след това започнаха да нападат Ирена, наричаха я циганка. След това атаката се насочи към Пламен. Агресията лавираше в Къщата, а аз поех своите рискове. Беше невероятно за мен, че се оказах спасена на първите номинации.

После непрекъснато си бях номинирана. Обидите в Къщата летяха като стрели и въздухът беше толкова гъст от напрежението, че можеше да се разреже с нож. Накрая обаче истината винаги излиза и клеветите се връщат като бумеранг към този, който ги е отправял.

Цветелин ви нарече „мумия“. Ще го съдите ли?

Чувствам се обидена от клеветите по мой адрес, но не мисля да влагам повече енергия в тези хора – Цветелин, Катя… Достатъчно беше това, което дадох като емоция. Дано всеки е взел своя урок…

Приятелят ви Боби Ръгбиста каза, че ще потърси отговорност от Цветелин за отношението му към вас…

Боби се опита да потърси отговорност от Цветелин, извика го да поговорят настрани, но Цветелин категорично отказа. Това беше.

Съквартирантите ви подмятаха, че сте злобна…

Не мога да се обиждам от подобни твърдения, в които няма никаква истина. Абсурдно е да бъда обвинявана, че съм злобна.

Какво ще направите с наградата?

Аделина имаше една велика кауза, която искам да подкрепя. Оттук насетне ми предстои да взема позитивно решение. Знам, че сумата за победителя е 26 600 лева, но предполагам, че от тези пари трябва да се удържат някакви данъци. При излизането ми от Къщата бях в голяма еуфория и след огромен стрес. Тогава дори не видях каква марка е колата, не разбрах нищо.

Злите езици побързаха да обявят, че вашата победа е била уговорена…

Клевета след клевета! Подобни абсурдни твърдения идват от хора, които не могат да губят. Няма как да бъде уговорено нещо, щом аз самата не следвах определена стратегия в Къщата. Винаги съм казвала, че няма лоши хора, има неосъзнати. Надявам се всеки да осъзнае, какво е направил, въпреки че се съмнявам това да се случи при някои от съквартирантите. Не познавам продуцентите на формата, нито пък някой, който работи за фирмата им.

Отслабнахте ли в Къщата?

Не, дори напълнях. Ядяхме предимно тестени изделия. Храната беше въглехидратна, дефицит беше месото. В момента дори не ми се яде от нерви и напрежение. Искам да направя разбор на преживяното, да си събера мислите, да преосмисля емоциите. Пределно ми е ясно, че хората, които изгубиха, ще продължат да бълват змии и гущери и да сипят обиди и клевети за мен.

Бяхте голяма атракция за зрителите с външния си вид…

Имам любопитството на 2-годишно дете. Моята визия се променя от най-ранна възраст. Или съм руса, или тъмнокоса, ту с къса, ту с дълга коса. Нищо не е било предварително обмислено при мен. Бях обвинена в какво ли не, дори в пластични операции…

Какви всъщност са корекциите по вас?

Имам филъри и много пъти съм казвала, че при тях процесът е обратим. Всеки човек е в правото си да изглежда, както иска. Не мисля, че трябва да се съди за хората по външния им вид, важни са действията.

А какви пластични операции сте си правили?

Първата ми пластична операция беше на гърдите – една година, след като престанах да кърмя сина си. Имах и корекция на дясното ухо, което беше деформирано. След това повторно си оправих гърдите. Имаше проблем с едната и се наложи три години по-късно нова операция. Правени са ми корекции на клепачите – излишната кожа е премахната с лазер. Това е. Категорично мога да заявя, че не съм пристрастена към интервенциите, по-скоро прекалено много си позволявам да пробвам новите естетични процедури като филъри, ботокс…

Имам салон и тези неща за мен са ежедневие, достъпни са ми. Понякога дори не виждам разликата, а тя е огромна. Обкръжена съм от хора, които са мои работници и може би не смеят да ми кажат откровено своето мнение. Живея в някакъв свой свят и си мисля, че съм много готина. Сега обаче имам възможност да се погледна отстрани и не ми харесва това, което виждам. Един филър може би стои като подплънка… Но пак казвам, хубавото е, че това е обратим процес. Интервенциите по мен са били добре обмислени, преценени са рисковете. При все това днес не бих посмяла да си правя други корекции.

Кога си направихте първия татус?

Никита
Никита от „Биг Брадър“ (в средата)
Доста късно, една година след раждането на сина ми. Направих една скрита татуировка на гърба и тя ми хареса. След това втора, трета и се престраших. Може би в определен момент човек се пристрастява. Към днешна дата харесвам тялото си татуирано много повече, отколкото без татуси. Някои хора обаче ме сочат с пръст и се чудят защо съм направила това, защо съм развалила кожата си.

Съдят и дават мнението си, без да им е поискано. Налага се да се защитавам, което е нелепо. Балансирано момиче съм и това е моят избор. Харесвам се така и ще продължавам да се татуирам. Винаги съм била бунтар, още от малка съм против насилието, престъпността и беззаконието, против хората, които малтретират и сочат с пръст… Не понасям и алчността…

На 18 заминавате в Швеция при вашите. Трудно ли свикнахте там?

Заминавайки за Швеция, загубих идентичност. Двете държави са коренно различни. Изпаднах в изолация, което ми беше най-трудно. Изгубих приятелите си в България… Пишех им писма, но не ми се отговаряше. А като се връщах, виждах насилието на всеки ъгъл. Скандални години! В Швеция се наложи да приравня гимназиалната си диплома и трябваше да уча доста. Там се държеше много на английския. Това ми отне към 2 години. Налагаше ми се да работя, какво ли не. Била съм гардеробиерка в дискотека, на касата…

Как е рожденото ви име?

Рожденото ми име е Кремена. Кръстена съм на майката на татко. Баба обаче е вярвала, че името носи карма и не е искала да се казвам като нея. Прекръстили са ме на Милена. На 2 години съм заминала за Сибир при родителите на майка. В детската градина имаше една много млада и красива учителка, изгубила син на име Никита. Тя ме приспиваше. Харесвахме се взаимно с нея. Върнах се в България на 8 и не знаех родния език.

От Сибир взех името Никита. В паспорта съм Никита Милена Джонсън. Джонсън е фамилията на бившия ми съпруг, с когото се разделихме по взаимно съгласие. Имаме син Ерик на 11. Аз съм си го родила, не е осиновен. Разбрах, че в Къщата е имало спекулации, че съм мъж, а не жена. Това е абсурдно! Просто не мога да повярвам! В момента синът ми е в Швеция. С него никога не сме се разделяли за толкова дълго време. Той ме подкрепи да вляза във формата.

Трябва да си призная, че покрай ангажиментите в бизнеса, отдавна не бях поемала рискове за себе си, забравих дори как да се усмихвам от много работа. Виждайки рекламата на „Биг Брадър“, поисках да изпитам това, което моят приятел Боби е преживял навремето. Попълних анкетата и се надявах да бъда одобрена. Пуснах си снимка от глава до пети, цялата в татуси. Радвам се, че го реших. Исках да се видя отстрани, да поемам рискове за себе си.

От колко време сте с Боби?

От две години и половина. За него най-досадната тема е участието му в „Биг Брадър“. На мен пък форматът ми е много интересен от психологична гледна точка, самата аз съм преминала през много катаклизми в живота. Не съм била жертва в шоуто, всичко, което ставаше в Къщата, е било по мое желание.

С Боби кога ще направите следващата крачка във връзката си?

В момента не мислим за брак и дете. Готова съм да родя, ако и Боби го иска, но това не ни е било на дневен ред.

Зложелателите ви твърдят, че Боби е с вас от финансов интерес…

Боби е силен мъж и няма как да бъде зависим от мен. Той има своите си средства и контакти. Категорично мога да кажа, че не съм супер богаташка. Всички пари съм си ги изкарала със собствен труд. Случвало се е дори да продам автомобил, за да мога да раздам заплатите, когато бизнесът е бил в застой. И Борислав ми е помагал хиляди пъти с финансови инжекции.

Използвали ли сте дрога?

Никога! Това е нещото, което ненавиждам. Не съм пила антидепресанти, не съм прекалявала никога с алкохол…

Откога се интересувате от Ванга?

Запознах се с хора, които са се срещали с нея. Те запалиха интереса ми. Гледала съм интервютата й. Интересува ме петричката пророчица, защото не вярвах в такива неща. Все още се опитвам да разгадая феномена Ванга.

Най-трудното, което сте преживели в личен план?

Може би това, че не живеех в България. Страната страшно ми е липсвала, преживяла съм много самота. Но вярвах, че един ден ще се прибера. Откакто сме заедно с Боби, все повече време прекарвам в родината. Може да се каже, че мечтата ми се осъществява с времето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button