любопитно

Искате ли да знаете какъв цвят е вашето име и какво означава това?

Мистична теория твърди, че нумерологичното изражение на първото ни име има собствена цветна аура.

Ако искате да разберете какъв е цветът на вашето име и какво означава това, можете да го направите много бързо.

Нужно е само да направите едно лесно изчисление.

Трябва да съберете числата на всяка една буква от първото ви име, следвайки таблицата.

След това редуцирайте получения резултат до едноцифрено число и прочетете характеристиката, която отговаря на него.

Ето какъв цвят е вашето име и какво означава това:

ЧЕРВЕНО

Вие сте готови да влезете и в огъня за своите близки. Изключително мили и добронамерени хора сте. Притежавате невероятно сърце и наистина не сте в състояние да нараните когото и да било. Няма никакво съмнение, че вие сте най-верните приятели.

ОРАНЖЕВО

Вие сте изключително умни и находчиви, а в същото време притежавате невероятен чар. Където и да се появите, веднага успявате да фокусирате вниманието върху себе си.

ЖЪЛТО

Изключително весели и жизнерадостни личности. Притежавате невероятната способност да придадете положителната си енергия на всеки около вас.

Същевременно сте доста интуитивни и вярвате в себе си. Рядко претърпявате провал в начинанията си.

ЗЕЛЕНО

Притежавате завиден баланс между физическото и духовното. Винаги сте позитивни и умеете да бъдете прагматични. Невероятно последователни сте в действията си. Родени сте за лидер.

името ти
Какъв цвят е името ти?

СИНЬО

Вие сте невероятни хора, които винаги намират сили в себе си, за да продължат напред. Това, което ви отличава най-силно от масата, е фактът, че успявате да продължите след провалите, без травми и лоши спомени.

ИНДИГО

Вие кипите от воля за живот. Вярвате много силно, че именно животът е най-скъпото нещо, което може да притежава един човек. Имате моменти на отчаяние, но щом намерите смисъл, веднага се оживявате отново. Способни сте и на невъзможното.

ЛИЛАВО

Това, което ви отличава от останалите, са пословичната ви мъдрост и улегналостта ви.

Стъпвате здраво на земята и винаги сте наясно дали си заслужава да платите цената. Не обичате рисковете и избягвате рисковани постъпки. Поради тази причина често пъти околните съвсем незаслужено ви определят като скучни. Вие обаче трупате успехи, докато останалите си играят на проба-грешка.

РОЗОВО

Въпреки цвета на аурата на вашето име, вие далеч не сте романтици, летящи в облаците. Дори напротив – притежавате завидна воля и дух. Като цяло сте състрадателни и добродушни, но понякога проявявате егоизъм.

ЗЛАТИСТО

От вас струи разбиране, любов и радост. Винаги се опитвате да решите проблемите на всички около вас. Често пъти в името на тяхното добро загърбвате вашите тревоги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button