новини

Българи създадоха уникален магазин в сърцето на София!

Помните ли онова време, когато сиренето беше от мляко, а колбасите – от месо?

Когато традиционните български продукти се произвеждаха по оригинални рецепти…

Хората ценяха майсторите, а на трапезата си слагаха качествена и вкусна храна. Онзи неповторим вкус не е изгубен!

Талантливи и предприемчиви българи създадоха уникален по рода си магазин „Едно време“ в сърцето на София.

Идеята им е да съберат на едно място продукти от избрани ферми. Те работят с малки мандри и производители, които не правят компромис с качеството.

И най-хубавото е, че продуктите се произвеждат по традиционни български рецепти и не се използват консерванти, оцветители, овкусители и други вредни за здравето добавки.

„Вдъхнови ни споменът за вкуса на храната от нашето детство. Тогава всичко беше натурално и много-много вкусно! Затова създадохме магазин, който предлага познати на българина продукти на достъпни цени“, обясняват Мариана и Георги.

Всеки, който иска да поглези небцето си с ръчно приготвен хляб, истинско сирене и кашкавал, прясна риба, прясно пасищно месо, яйца, домашни сладка, туршии и боза, да заповяда в магазин „Едно време“.

А ако нямате достатъчно време, за да го посетите на ул. „Шипка“ 24 в София, можете да разгледате продуктите онлайн и да направите заявка.

магазин едно време
Заповядайте на ул. „Шипка“ 24

Ако поръчката ви е над 35 лв., получавате и безплатна доставка за столицата. Плащате само това, което сте си поръчали, като преди това имате право да отворите пакета за преглед.

Тук ще получите и лично отношение, защото фирмата НЕ използва външни куриери (за София). За да ви е максимално удобно, сами избирате датата и часа на доставка. Можете да платите в брой, по банков път или с ваучери на Содексо.

И това не е всичко – магазинът се развива постоянно, за да може да предложи на клиентите си нови, качествени и вкусни домашни продукти.

Сигурни сме, че след като веднъж опитате продуктите на „Едно време“, ще се връщате отново и отново! Ще си припомните неповторимия вкус на истинската българска храна и ще се влюбите завинаги в тези натурални, домашни вкусотии!

Нека заедно да върнем на българската трапеза вкуса и качеството от едно време!

Можете да ги намерите и във Facebook: Магазин „Едно време“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button