езотерика

За повече късмет и щастие: Изберете си талисман според зодията (ТОП съвети)

Ако искате да имате добър талисман, то съветът на специалистите е да го изберете според зодията.

Всеки знае, че талисманът е вещ, която носи късмет. Именно поради тази причина не трябва да избирате каквото и да било за талисман, а изборът трябва да бъде направен с особено внимание.

Освен това той трябва да бъде съобразен с типа енергия, която пък зависи от зодията.

Ето какъв талисман е най-подходящ за вас според зодията:

Овен

За представителите на огнената зодия Овен е най-подходящ талисманът, изработен от злато. Ако не можете да си позволите златен талисман, то тогава заложете на изработен в жълто или оранжево.

Добре е талисманът ви да е с квадратна форма. Можете да изберете и предмет, който символизира оръжие или победа.

Телец

Вашият талисман задължително трябва да е под формата на бик. Той обаче не трябва да е изработен от слонова кост. Най-добрият материал за направата на талисмана ви е мед. Избягвайте да носите червени талисмани.

Близнаци

зодия талисман
Той трябва да е съобразен и с енергията ви

Вие се нуждаете от талисман, който да носи положителна енергия – ключ, книга, химикал, маска. Най-добре е да заложите на лилаво, синьо или сиво. Избягвайте зеления цвят.

Рак

Вашите талисмани трябва да са нежни и под формата на полумесец или луна. Препоръчително е те да са изработени от сребро или пера. За вас най-подходящи са цветовете на водата.

Лъв

Най-добре е да изберете за талисман антикварен предмет – старинна монета, пръстен, скъпоценен камък или пък орден. Цветовете, в които трябва да са те, са червеното и пурпурното.

Дева

Вашият талисман трябва да бъде с формата на сова. Що се отнася до материята, най-добре би било тя да е изработена от глина или гипс. Късмет би ви донесла и хартиена пеперуда в зелено или бяло.

Везни

Вашият талисман трябва да символизира хармония. Най-подходящ за целта би бил сребърен медальон с формата на везна.

Скорпион

Изберете си талисман с формата на жаба. Тя е символ на водата и дава изключително много сила на вашия знак. Можете да спрете избора си и върху някакво символично оръжие.

Стрелец

Най-подходящ за вас е талисманът с формата на феникс или скарабей. Предметите, които ще ви донесат късмет, са подковата и фигурките на коне.

Козирог

За вас най-добре е талисманът да е под формата на костенурка. Освен това подходящи за вас са статуетки, медальони и монети с различна форма, но задължително трябва да са старинни.

Водолей

За вас най-подходящ е талисманът с формата на ангел. Можете да заложите на криле на птица, самолет или каквото и да било друго, свързано с въздуха. Препоръчително е те да са в син, лилав или зелен цвят.

Риби

За тях е подходящо всичко, което е свързано с водата – медузи, корали, изображения на риби и др. Цветовете, в които трябва да са, са зелено, синьо или лилаво, тъй като те ще ви донесат спокойствие и щастие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button