езотерика

Всеки човек може да привлече късмета на своя страна!

Знаете ли, че биополето на бебето се формира още в утробата на майката?

Всеки човек може да повиши енергийното си ниво и да привлече късмета към себе си!

Защо за някои хора казваме, че „късметът ги обича”, а на други все не им върви?

Всъщност, няма човек, който да не е преминал през период на трудности и изпитания. Но въпросът е как посрещаме несгодите.

Заредените с оптимизъм и положителна енергия хора успяват по-леко да излязат от негативната ситуация и дори да я обърнат в своя полза. Всеки сам може да култивира своята позитивна енергия, да повиши нивото й.

Всеки биологичен обект – цветче, човек, животно, камък образува около себе си енергийно поле.

Наричат го още психополе или биополе. То се формира в майчиния организъм в периода на вътрешноутробното развитие на плода.

Именно затова всичката енергийна кал, „излята” върху бременната жена, се отразява на детето, при което отрицателната енергия може да не е и специално насочена.

Някои заболявания могат да се появят у детето през първите 5 години от живота му, заради това, че майката е била урочасана.

енергийно поле
Как да привлечем късмета към себе си?

Негативните мисли и пожелания, отправени към бременната, могат до доведат дори до смърт на детето.

Силата в нас

Колкото по-сложно е организиран биологичният обект, колкото по-високо стои в йерархическата стълбица на еволюцията, толкова по-сложна структура има полето му.

Така при животните структурата на полето е по-сложна, от колкото при растенията, а при човека – по-сложна от колкото при животните.

Човекът се отличава с това, че съзнателно може да повишава енергийното си ниво, а така също да концентрира енергията си в определени области от тялото си, създавайки насочено излъчване.

Успехите на магьосниците, шаманите в лечението на много заболявания, неподдаващи се на лечение с медицински средства, се обяснява с високото им енергийно ниво и неосъзнатата или управляема интуитивна способност да създава насочено излъчване.

У нас, а и на Запад много дълго време са унищожавани хората, умеещи да правят това, което е недостъпно за другите.

В Индия и Китай положението е точно обратното. Такива хора винаги са били много уважавани, вслушвали са се в съветите им.

Резултатът е, че сега именно в тези страни хората имат по-високо енергийно ниво, по-развита психика и разбиране за Вселената.

У нас сравнително отскоро започна да се говори за духовна и душевна хармония.

Без тях човек е нещастен, независимо от материалните си постижения. Задачата ни е да създадем вътре в себе си хармоничен свят.

Да си дадем това, което ще ни позволи да се чувстваме по-добре, по-уверено, за да творим, обичаме и даряваме топлина и радост. Именно за това е дошъл човек на този свят.

Back to top button