светско

Вижте кой ще спечели „Биг Брадър“!

По време на дейли епизода в сряда съквартирантите сами изгониха Аделина Банакиева, за която имаше съмнения, че е лансирана от „Биг Брадър“ и ще спечели формата заради близките си отношения с Ники Кънчев и продуцентите. Кирил и Никита получиха директна квота за големия финал в петък като

Биг Брадър
Съквартирантите в Къщата на Биг Брадър

съквартирантите с най-много зрителски гласове в своя полза.

Варненецът води със солидна преднина пред татуираната бизнесдама, пише в. „Уикенд“. Въпреки това, разбира се, са възможни промени в резултатите. Като основна роля в подредбата могат да изиграят организаторите, в зависимост от това в каква светлина ще представят двамата фаворити в монтажите за последните два епизода.

Има обаче огромна вероятност в последния момент вотът да бъде издирижиран така, че в битката за първото място да бъде замесена и кротката и неконфликтна Анита Болярова.

След последния лайв от студиото в Нови хан нейният приятел Илиян Кюрчев е бил чут да казва, че СПА мениджърката е сигурен финалист и ще продължи във „ВИП Брадър“, който започва в неделя, на 13 септември.

В петък победителят ще получи автомобил и 27 651 лв., освен ако до петък „Биг Брадър“ не отнеме още от паричната награда заради нови провинения на съквартирантите.

За последно в рамките на няколко минути ги наказа с минус 3000 лв. за псувня и неуважително обръщение на Киро към „Биг Брадър“ и за опит на Богданов да повреди инвентара в кухнята.

https://youtu.be/T5reL8WWHH4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button