новини

Възмутително! Така ли се държат с децата ни в детската градина?

В редакцията на в. „Личнa дрaма“ е пристигнало писмо от група възмутени майки, недоволни от директорката на детската градина, която посещават децата им.

Професионалната етика не позволява да публикуваме името на директорката, тъй като и те не са се подписали с имената си и не застават с лицата си зад проблема, който поставят и е важен за тях.

Можем да ги посъветваме да се обърнат към телевизионния ефир и предаване, което се занимава с разследвания и което вероятно ще им помогне, пишат от изданието.

Обръщаме се към директорката на детската градина, която посещават нашите деца, защото искаме да й „благодарим“ за грубото отношение към нас. Тя неведнъж си е служила с обидни думи дори към децата.

Понеже госпожата владее руски език, настоява той задължително да се изучава в групите, защото тя води занятията.

И по най-вулгарния начин се обръща към родителите да й плащат за това. Ние обаче не считаме, че децата ни се нуждаят точно от този вид занимания.

дете
дете

На всичкото отгоре в повереното й детско заведение работят нередовни учители, които нямат нужната квалификация за предучилищни педагози.

А ако случайно назначи някого по специалността, започва да му налага психически тормоз, докато му изпили нервите и го принуди да напусне по собствено желание.

След което отново намира някой нередовен и го назначава на освободеното място.

А нередовните тормози непрекъснато, като им натяква, че ги е взела по милост да не умрат от глад – колко е благородна, видите ли.

Ние ще намерим начин да обучаваме децата си, но не желаем повече да посещават детска градина с неквалифициран персонал.

Група възмутени майки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button