езотерика

Сънувате, че сте в мрачна гора и ви преследват… Вижте какво означава!

Често намираме тълкувания на отделни символи в сънищата. Но много по-интересно е да разберем какво означават сюжетите, които сънуваме. Ето някои от най-честите сънища и тяхното тълкуване.

Сънувате, че ви преследват

Представете си следния сън: отивате на разходка в гората през ясен слънчев ден. Но хубавото ви настроение изведнъж се променя и ви обзема тревога: гората става тъмна и мрачна, а вие разбирате, че сте се заблудили.

В далечината виждате някакви постройки (като гаражи), но това не ви радва – от тях сякаш се излъчва някаква заплаха. До постройките има няколко мъже, които ви забелязват и тръгват към вас. Вие побягвате навътре в гората, като усещате, че ви догонват. Как да разбирате това?

ТЪЛКУВАНЕ: не е случайно, че този сън напомня състоянието на муха, попаднала в паяжина – тя се опитва да се измъкне, но се оплита все повече.

Безгрижната разходка насън се превръща в проблемно изгубване сред гората и дори – в опасност от живота. Това е знак, че в реалния живот сте се забъркали в някакви дела (гората), като ден след ден ситуацията става все по-непонятна (тъмнината) и сложна.

За това, че проблемите в реалния живот на жена, която сънува нещо подобно, са свързани не със семейството, а с работата или някакви делови проекти, ясно говорят образите на гаражите и непознатите мъже.

Но най-интересното в този сън е, разбира се, поведението на самата сънуваща, която с усложняването на ситуацията действа все по-енергично. А дали не е обратното – дали обстановката не се влошава заради енергичните й, но не дотам обмислени, действия?

сънища
Сънувате ли съкровища?

Безпокойство за случващото се, объркване, неразбиране на ситуацията (тъмната гора), както и предчувствие за предстоящи проблеми – ето така трябва да се тълкува този сън, като кара сънуващият в реалния живот да не продължава напред „в гората“, а да спре и да прецени трезво ситуацията, пише „Журнал“.

В близко време на такъв човек не се препоръчват радикални, резки и авантюристични действия, иначе се увеличават шансовете всички предприети действия за излизане от кризата да задълбочат проблема.

Сънувате, че летите

Според някои анализи ако летим насън, това означава, че растем. Е, това важи, ако сме деца. Но някои хора продължават да сънуват такива сънища през целия си живот: носят се над земята при най-различни обстоятелства. И обикновено тези сънища доставят огромно удоволствие на сънуващите. Но какво означават те?

ТЪЛКУВАНЕ: сънищата за летене при деца и при възрастни означават различни неща. В детството ние, без да полагаме някакви специални усилия, постигаме някакви висоти: растем, развиваме се, поумняваме. Тази лекота и този естествен ход на събитията намира отражение в детските сънища.

Когато възрастен човек сънува, че лети, става дума за нещо много по-важно и дълбоко. Лекият полет насън, без каквито и да било помощни средства, говори за това, че в този момент човек се намира в хармонично състояние на духа и тялото, а неговите мисли и чувства са уравновесени.

В суетата на ежедневието подобно състояние не ни спохожда често, но затова пък в него ние сме способни да достигаме невероятни висоти: да творим, да развиваме своите способности, с лекота да разрешаваме въпроси, които преди това са предизвиквали затруднения.

В това състояние човек е доста по-устойчив на стрес, заболявания и има своеобразен „имунитет“ към проблемите.

На околните може да им се струва, че човекът, който лети насън, е попаднал в късметлийски период.

Всъщност чудесата в живота на човека в този момент се случват заради хармонията в неговите чувства, която се вижда в ежедневието като късмет, а нощем – като щастливи сънища. Именно за това са сигнал свободните полети насън, които предвещават сила, здраве и късмет в реалния живот.

Сънувате, че намирате съкровище

Сюжетът на този сън може да е доста разнообразен, но в случая тълкуваме следния: сънувате, че сте в отпуск и вървите по път някъде на юг. Изведнъж се появява просякиня и иска подаяние.

Вие й се разсърдвате, викайки, че самата вие нямате нито пари, нито работа. Тогава тя започва да ви дава пари – големи старинни монети, очевидно – много ценни. Чувствате се неловко, но все пак взимате парите.

ТЪЛКУВАНЕ: има един много добър съвет за такива случаи – ако сте получили пари насън, трябва да се опитате веднага да ги похарчите, за да не се събудите болезнено. Но, все пак, ако говорим сериозно, този сън може да се нарече многообещаващ.

Обикновено образът на просяк насън предвещава делови неудачи, но в дадения сюжет всичко е точно обратното. Първо, приятната атмосфера в началото на съня (хубаво настроение, топли страни, отпуск) звучи позитивно.

Второ, появата на големи старинни монети, които сънуващият получава, позволява да се тълкува така: наяве трудностите с парите са напът да бъдат разрешени.

Този сън реално призовава сънуващия да бъде по-настоятелен в търсенето на работа, на варианти – и звучи обещаващо, че скоро късметът ще се усмихне. Той показва, че цялата сила на интуицията на човека, който сънува, е насочена към това да заработи прилични пари.

Важно е само да не пречите на интуицията си, повече да се доверявате на чувствата, а и да сте готови в нещо дори да рискувате. Така желаният резултат няма да ви кара да чакате дълго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button