езотерика

Съновник: Вижте какво означават цифрите, които сънувате!

Съновник – какво е значението на цифрите, които сънувате?

Често ли сънувате цифри? Според специалистите по разгадаване на сънищата, сънуването на цифри предвещава бъдещето.

Несъмнено сънищата са един от най-древните методи за гадаене на бъдещето.

Още от древни времена хората гадаели какво им предстои само по символите и картините, които са им се присънили.

Психолозите обаче са на мнение, че е от изключителна важност какви цифри сънува човек.

Те са натоварени с изключително полезна информация и то много повече, отколкото предполагате. Именно цифрите в съня ще ви покажат как да действате в бъдеще и какво ви предстои.

Ето какво означават различните цифри:

1
Ако сте сънували единица, това е сигурен знак, показващ, че ви е нужна по-голяма концентрация. Само по този начин ще успеете да решите сериозен проблем, който се е стоварил на раменете ви.

съновник
Съновник – значение на цифрите

Имайте предвид, че за разлика от други пъти, сега няма да получите помощ отникъде. Това донякъде е добре, тъй като най-после ще имате възможността да излезете от ситуацията, започвайки на чисто.

2
Този знак сочи, че е необходимо да проявите малко повече търпение от обичайното. Не забравяйте, че ще постигнете онова, което силно желаете, само ако успявате да владеете чувствата и емоциите си.

3
В случай че ви се присъни тройка, това е ясен знак, че имате спешна нужда от почивка. От доста време насам не почивате достатъчно, така че не се изненадвайте, ако скоро това навреди на здравето ви. Вземете си поне една седмица отпуск.

4
Несъмнено това е моментът, в който трябва да действате активно. Нужно е да изградите график за действията си и да го изпълнявате стриктно. Всичко това трябва да се случи със скоростта на светлината, тъй като нямате никакво време за губене.

5
Ако ви се присъни петица, това означава, че сте истински щастливци. Тя е знак, че в близко време ви предстои много приятно изживяване. Може да става въпрос за неочакван приход или пък някакво пътуване.

6
Да сънувате шестица определено не е добър знак. Тя предсказва, че предстоят сериозни семейни проблеми. Не е изключено да се стигне до раздяла или развод.

7
Сигурен знак, че ще имате проблеми със закона веднага след като станете от сън.

8
Осмицата е знак за повече пари, сполука и дори не е изключено да срещнете нова любов.

9
Обикновено се сънува, когато се намирате на някакъв житейски кръстопът. Девет е символ на това, че е дошло време за ново начало.

0
Нула е знак, че трябва да съберете колегите или роднините и да промените действащата система.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button