светско

Мис България 2016: Движа се повече с мъжка компания (ВИДЕО)

Новоизбраната Мис България Габриела Кирова от дете мечтаела един ден да бъде най-красивата жена в страната ни, сподели самата тя.

Както всяко дете, така и Габриела имала своята голяма детска мечта, която била един ден да стане най-красивата жена в България.

„Гледах каките и исках да съм като тях. Винаги съм мечтала да съм като тях – красива, висока, стройна“, спомня си тя. Поради тази причина емоцията й все още е голяма и не може да повярва.

„Когато чух моето име, не можах да повярвам. Да спечеля този конкурс, беше мечта за мен и в един момент става реалност. Да бъдеш най-красивата българка, да те изберат сред толкова красиви момичета и жени“, споделя развънуваната победителка пред в. „Телеграф“.

Това не е първият конкурс за красота, на който Габриела се явява. През август тази година печели първото място на регионалния конкурс „Мис Варна“, където и живее.

„Варна е любимият ми град и исках да съм пример за жените там“, разказва Мис България. В залата, да я подкрепи, била нейната майка, а баща й стискал палци пред телевизора във Варна. Първите думи, които й казала след победата, били: „Мамо, гордея се с теб.“

За конкурса й се наложило да свали няколко килограма въпреки перфектните мерки, които има – 92/67/90: Висока е цели 178 см.

Габриела Кирова
Мис България Габриела Кирова

„Преди всичко се занимавах с подготовката за конкурса, имах много тежки тренировки, за да вляза във форма, и нямах никакво време.

Исках просто да се отдам на конкурса и да бъда максимално подготвена“, споделя 23-годишната варненка.

Подготовката описва като доста трудна, но и много приятна. Следващата стъпка за нея е международният конкурс „Мис Планет“, който ще се проведе в Грузия през септември.

България победи и грабна първо място на елитния конкурс тази година, в лицето на бившата Мис България Марина Войкова.

„Подготовката за „Мис Планет“ ще бъде още по-тежка, защото конкуренцията навън е още по-голяма. Момичетата там са с много красиви тела, изваяни от горе до долу, много поддържани. Важно е да съм блестяща и ще се постарая да бъде така“, разкрива Габриела.

Освен модата художествената гимнастика заема голямо място в нейния живот. Красивата варненка е бивша състезателка от националния отбор на България.

Занимава се с това в продължение на 12 години, но се отказала заради контузии, тежки тренировки и различната визия за бъдещето си от това да върти обръча и бухалките.

Въпреки това през годините е натрупала редица титли от европейски първенства, световни купи и много медали.

След десет години се вижда като един успешен и по-добър човек. С успешна кариера като главен мениджър на голям хотел.

Най-красивата нашенка има и малка сестра, която учи в Солун, докато тя прекарва времето си във Варна до баща си и от време на време ходи в Гърция при майка си.

Освен красота новата ни Мис България притежава и две дипломи – британска и българска. 23-годишната красавица е завършила туризъм в Англия и смята да се развива в сферата на хотелиерството.

Владее перфектно английски и гръцки, защото майка й е родом от южната ни съседка, откъдето идва и гръцката й жилка. „Знам английски от курсове, на които съм ходила. В университета обучението ми премина на английски език, в училище всички знаем, че децата учат английски“, споделя тя.

В момента не работи в сферата на туризма, но две поредни лета е ходила на стаж в Гърция. През изминалото лято е работила като хостеса в известен варненски ресторант.

Еуфорията и публичните изяви след „Мис България“ в края на миналата седмица възпрепятствали брюнетката да присъства на дипломирането си, а за специалния повод тя записала 30-секунден клип като поздрав за колегите си.

Най-голямата й цел в момента е да оправдае титлата си като Мис България и да участва във всички събития, които са свързани със страната ни.

Няма гадже, но повечето й приятели са мъже.

През свободното си време, както всеки млад човек на нейната възраст, обича да ходи на дискотека и да се забавлява с приятелите си. Габриела споделя, че по-голяма част от най- близките й приятели са мъже, но въпреки това няма специален човек в живота си в момента.

„Движа се повече с мъжка компания, защото мъжете са по-добри приятели от жените. При тях няма тази завист, която в повечето случаи има сред нас, жените”, казва новата ни миска. Не е изненада за никого, че хобитата й са свързани предимно с мода. Освен това обича да снима, както и да взима участие в различни модни ревюта.

„Светът на модата е много голяма част от моето ежедневие, доставя ми голямо удоволствие да го правя“, споделя красавицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button