Home / светско / Мис България 2016: Движа се повече с мъжка компания (ВИДЕО)

Мис България 2016: Движа се повече с мъжка компания (ВИДЕО)

Новоизбраната Мис България Габриела Кирова от дете мечтаела един ден да бъде най-красивата жена в страната ни, сподели самата тя.

Както всяко дете, така и Габриела имала своята голяма детска мечта, която била един ден да стане най-красивата жена в България.

„Гледах каките и исках да съм като тях. Винаги съм мечтала да съм като тях – красива, висока, стройна“, спомня си тя. Поради тази причина емоцията й все още е голяма и не може да повярва.

„Когато чух моето име, не можах да повярвам. Да спечеля този конкурс, беше мечта за мен и в един момент става реалност. Да бъдеш най-красивата българка, да те изберат сред толкова красиви момичета и жени“, споделя развънуваната победителка пред в. „Телеграф“.

Това не е първият конкурс за красота, на който Габриела се явява. През август тази година печели първото място на регионалния конкурс „Мис Варна“, където и живее.

„Варна е любимият ми град и исках да съм пример за жените там“, разказва Мис България. В залата, да я подкрепи, била нейната майка, а баща й стискал палци пред телевизора във Варна. Първите думи, които й казала след победата, били: „Мамо, гордея се с теб.“

За конкурса й се наложило да свали няколко килограма въпреки перфектните мерки, които има – 92/67/90: Висока е цели 178 см.

Габриела Кирова

Мис България Габриела Кирова

„Преди всичко се занимавах с подготовката за конкурса, имах много тежки тренировки, за да вляза във форма, и нямах никакво време.

Исках просто да се отдам на конкурса и да бъда максимално подготвена“, споделя 23-годишната варненка.

Подготовката описва като доста трудна, но и много приятна. Следващата стъпка за нея е международният конкурс „Мис Планет“, който ще се проведе в Грузия през септември.

България победи и грабна първо място на елитния конкурс тази година, в лицето на бившата Мис България Марина Войкова.

„Подготовката за „Мис Планет“ ще бъде още по-тежка, защото конкуренцията навън е още по-голяма. Момичетата там са с много красиви тела, изваяни от горе до долу, много поддържани. Важно е да съм блестяща и ще се постарая да бъде така“, разкрива Габриела.

Освен модата художествената гимнастика заема голямо място в нейния живот. Красивата варненка е бивша състезателка от националния отбор на България.

Занимава се с това в продължение на 12 години, но се отказала заради контузии, тежки тренировки и различната визия за бъдещето си от това да върти обръча и бухалките.

Въпреки това през годините е натрупала редица титли от европейски първенства, световни купи и много медали.

След десет години се вижда като един успешен и по-добър човек. С успешна кариера като главен мениджър на голям хотел.

Най-красивата нашенка има и малка сестра, която учи в Солун, докато тя прекарва времето си във Варна до баща си и от време на време ходи в Гърция при майка си.

Освен красота новата ни Мис България притежава и две дипломи – британска и българска. 23-годишната красавица е завършила туризъм в Англия и смята да се развива в сферата на хотелиерството.

Владее перфектно английски и гръцки, защото майка й е родом от южната ни съседка, откъдето идва и гръцката й жилка. „Знам английски от курсове, на които съм ходила. В университета обучението ми премина на английски език, в училище всички знаем, че децата учат английски“, споделя тя.

В момента не работи в сферата на туризма, но две поредни лета е ходила на стаж в Гърция. През изминалото лято е работила като хостеса в известен варненски ресторант.

Еуфорията и публичните изяви след „Мис България“ в края на миналата седмица възпрепятствали брюнетката да присъства на дипломирането си, а за специалния повод тя записала 30-секунден клип като поздрав за колегите си.

Най-голямата й цел в момента е да оправдае титлата си като Мис България и да участва във всички събития, които са свързани със страната ни.

Няма гадже, но повечето й приятели са мъже.

През свободното си време, както всеки млад човек на нейната възраст, обича да ходи на дискотека и да се забавлява с приятелите си. Габриела споделя, че по-голяма част от най- близките й приятели са мъже, но въпреки това няма специален човек в живота си в момента.

„Движа се повече с мъжка компания, защото мъжете са по-добри приятели от жените. При тях няма тази завист, която в повечето случаи има сред нас, жените”, казва новата ни миска. Не е изненада за никого, че хобитата й са свързани предимно с мода. Освен това обича да снима, както и да взима участие в различни модни ревюта.

„Светът на модата е много голяма част от моето ежедневие, доставя ми голямо удоволствие да го правя“, споделя красавицата.

loading...

Оставете коментар

Вашият адрес на електронната поща няма да бъде публикуван. Попълнете задължителните полета отбелязани със звезда *

*