любопитно

Магазин за маркови часовници – там, където ще ви поглезят с лукс

Защо трябва да посетите магазин за маркови часовници?

Всички обичаме луксозните стоки, но най-много обичаме да ги подаряваме на любимите си хора!

Ако и вие търсите страхотен и запомнящ се подарък, който ще накара получателя си да засияе от щастие, значи е дошло време да посетите магазин за маркови часовници.

Защо да изберем марков часовник за подарък?

Има едно поверие, според което не трябва да се подарява часовник на близък човек.

Всъщност това суеверие не е българско, а… китайско. В далечен Китай изреченията „подарявам часовник“ и „присъствам на погребение“ звучат по един и същ начин.

В българския език обаче няма подобна зловеща символика, а дори напротив – подаряването на часовник би могло да се интерпретира по доста позитивен начин.

Когато мъж подарява часовник на любимата си жена, той всъщност й казва: „Всяка секунда мисля за теб. Обичам те!“.

Магазин за маркови часовници
Магазин за маркови часовници

А когато жена подарява хубав часовник на любимия си, това би могло да означава: „Всеки път, когато погледнеш колко е часът, си спомни колко много те ценя!“.

Значението може да е различно, но запомнете едно – подаръкът часовник носи положителна емоция и усмивки.

Разбира се, можете да направите такъв подарък и на близък приятел. Сложете малка картичка в опаковката, на която собственоръчно напишете:

„Ценя изключително много времето, прекарано с теб! Без значение този часовник колко секунди ще отброи, искам да натрупаме милион красиви спомени заедно!“.

След като научихте каква е цялата истина за суеверията, нищо не ви пречи да посетите добре зареден магазин за маркови часовници и да направите своя избор.

Не забравяйте, че часовникът винаги е на мода – без значение дали го подарявате на мъж, или жена. Щастливият притежател ще го носи дълго време и ще си спомня с усмивка празника, на който го е получил.

Ако все пак твърдите, че сте суеверен човек и се страхувате, бихте могли да приложите добре известния трик за „откупуване“. Когато подарявате часовник, поискайте пари от получателя – левче или символични стотинки. Така това ще се счита за сделка, а не за подарък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button