светско

Какво се случва с Луна?

Певицата Луна има доста сериозни проблеми и съквартирантите й във „ВИП Брадър”я подозират, че е объркала Къщата в Нови Хан с Карлуково.

Още с влизането си в предаването някогашната чалга дива смая зрителите с признанието, че смята да се кандидатира за президент на България.

Изпълнителката на пошлия рефрен „Бягайте, крачета, при младите момчета” следвала пророчество на Ванга, че страната ще процъфти под управлението на руса жена и незнайно по какви причини разпознала себе си в нежния спасител на нацията.

И като бъдещ президент певицата, чието истинско име е Лухче, започна с президентските си претенции още с първата си нощ в звездната къща.

Луна направи проблем на „ВИП Брадър”, че климатикът над спалнята й духа прекалено силно и в продължение на час води неравна битка с охладителната система.

„О, не, не, аз тук не мога да спя, аз ще се разболея. „Биг Брадър”, ако може, изключи ми климатика”, наду главите на хората от екипа претенция №1 сред съквартирантите.

Луна
Луна се хвана за главата!

На сутринта Лухче намери и друг повод да обвини Брадъра, че я кара да се чувства некомфортно в новия й дом.

След климатика в неин враг №2 се превърна осветлението, част от което и нощем работи в спалнята на звездите. Оказа се, че по време на сън лампите са изсмукали енергията на Луна, а това й е причинило сутрешно главоболие, отбелязва „Уикенд“.

Към естрадните легенди Катя и Кичка Бодурова пък колежката им от лекия жанр се отнесе като със слугини. Направи им забележка, че не подсушават кухнята след миенето на чинии. Взелата се на сериозно Луна прокара и устен наръчник по добро възпитание и обноски. Тя нареди на Преслава да предаде на останалите да си затварят капака на клозетната чиния след изхождане.

На последната вечеря обидена, че не са й отредили президентското място, а я забиха на един от ъглите на масата, Луна демонстративно напусна компанията и като един бъдещ ръководител на нацията прояви непривична за такъв отговорен пост слабост, като се разрева. После се забради с черния шал на Ернестина, за да не вижда неблагодарните си роби.

Странното поведение на певицата не било само за пред камерите. Същият темерут Луна била и в ежедневието си, разкриват хора, които я познават. Макар славата й отдавна да я напусна, русокосата фурия не смеела да излезе от софийския си дом, защото си въобразявала, че денонощно е окупиран от хиляди нейни почитатели.

В тийнейджърска възраст я изключили от училище. „А бях пълна отличничка. Непрекъснато пишех песни за нашето училище и ги дрънках на китарата. Пишех си по ръцете разни хевиметъл състави. Ходех с много къса престилка, която не се виждаше от сакото. Носех плетена бяла яка, която аз си бях изплела на една игла. Всъщност изключиха ме, че пея хевиметъл.

Бях 15-годишна, когато тръгнах с музиканти два пъти по-големи от мен”, признавала е в свои интервюта шантавата певица.

Хроникьори на чалгата от зората й пък припомнят случай, в който Луна ступала известен масажист. Тя го повикала в дома си. Докато обаче разтривал тялото й, човекът се възбудил и й налетял. „Започна да ме масажира прекалено страстно. Скочих от леглото и го изхвърлих с ритници през вратата”, разправяла е самата Луна.

Ако се вярва на собствените й твърдения, най-малко 30 мъже са искали ръката й. Подарявали й и годежни пръстени. „Обаче аз не се виждам домакиня край печката. Моята мисия е друга. Всяко мое гадже иска да спра да пея и това му е основната грешка”, съска срещу силния пол старата мома.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button