езотерика

Как ревнуват зодиите? Овните са скандалджии, Стрелците са спонтанни

Някои не могат да укротят гнева си, други отмъщават, макар и след време, а трети се затварят в себе си и тихичко страдат.

Овен

Родените под този знак са силни, горди и предани. Но ако бъдат засегнати, ще разгромят онзи, който ги е наранил. Очаквайте скандали и гневни думи, които могат да продължат и с дни.

Телец

Изключително упорит и инатлив знак. Освен това Телецът е и много ревнив. Изисква от партньора си безпрекословна вярност и сам той дава такава. Не би простил лесно изневярата.

Близнаци

Близнаците са надарени с много фино чувство за хумор и ирония. По природа са позитивни и рядко ревнуват. Ако се случи да хванат в крачка партньора си, ще опитат да му простят и да го обърнат на смях.

Рак

как ревнуват зодиите
Как ревнуват зодиите?

Ракът силно се привързва към хората, които обича. Смята ги за неразделна част от своя живот. Добре е да не подкопавате доверието му, разказвайки за предишните си връзки. Това ще го нарани.

Лъв

Лъвът не е ревнив, той е собственик и владетел. Изобщо и не помисляйте да му изневерявате, защото наказанието за вашето провинение ще бъде жестоко. Освен това той помни и ще ви натяква за предателството с години.

Дева

Девата е рационален знак, но в същото време изпитва особено чувство на несигурност. Може би се дължи и на липсата й на самочувствие. Не е добре да я наранявате, защото това съвсем би я съкрушило.

Везни

Родените под този знак имат странно разбиране за любовта, пише „Жуpнaл“. Те изпитват нужда да правят всичко заедно с партньора си. И когато открият своята идеална половинка, се борят със зъби и нокти, тя да си остане само тяхна.

Скорпион

Скорпионът е съблазнител по природа. Той не вижда нищо лошо или нередно в това да има повече от една връзка. Това е знак, който не отхвърля изневярата, и е достатъчно толерантен да прости такава.

Стрелец

Стрелецът е спонтанен, интуитивен и толкова наивен, че е готов да гласува пълно доверие на партньора си. И често остава разочарован. Вроденият му оптимизъм обаче му позволява да продължи напред с усмивка.

Козирог

Представителите на тази зодия са миролюбиви и не обичат конфронтациите. Но няма да останат напълно безразлични, ако партньорът им „сложи рога“. Реакцията им обичайно е доста крайна – просто го изхвърлят от живота си.

Водолей

Родените под този знак ценят свободата и се стремят да избягват всякакви негативни мисли. Не разбират и не подкрепят ревността. Тяхното правило е, че ако любовта е истинска, партньорът няма нужда да изневерява.

Риби

Рибите са духовни, мечтатели, алтруисти и много ревниви. Те идеализират партньора си и това прави разочарованието им още по-тежко. Предателството ги влудява и са способни на истински мелодраматични сцени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button