здраве

Как да стопим корема и паласките? Тази лесна рецепта с 3 продукта ще ви помогне!

Тази смес е отлично средство за намаляване на излишните мазнини

В следващите редове ще ви разкрием една наистина вълшебна смес, която ще ви помогне да стопите едни от най-проблемните зони, каквито са коремът и паласките.

Мнозина използват тази съставка ежедневно, без дори да си дават сметка какви чудеса може да свърши в борбата с проблемните зони.

Освен това има редица ползи за здравето. Използва се при приготвянето на хляб, сладкарски изделия и дори в козметиката. Може би вече се досетихте, че става въпрос за добре познатата сода.

Малцина са онези обаче, които са запознати с невероятните й свойства в борбата с килограмите, и най-вече с проблемните зони.

Дамите, които неведнъж са водили битка с килограмите, знаят много добре, че често пъти се случва да смъкнете килограми, но не и в проблемните зони.

Е, този проблем ще остане в миналото с вълшебната напитка, която ще ви разкрием. Тя ще стопи безапелационно паласките и корема.

корема и паласките
Как да стопим корема и паласките?

Тя наистина е отлично средство за намаляване на излишните мазнини, при това, забележете – без никакви странични ефекти. Малко са продуктите, които биха могли да се похвалят с подобен ефект.

Разбира се, освен употребата й, за да постигнете оптимални резултати, ще трябва да промените и някои от ежедневните си навици.

Благодарение на тази смес не само ще се преборите с паласките и корема и ще отслабнете като цяло, а и ще подобрите общото си здравословно състояние. Какво повече може да поиска човек?

Благодарение на мощните си алкализиращи свойства содата бикарбонат дава възможност на организма да абсорбира много по-голяма част от полезните вещества, съдържащи се в храните. За никого не е тайна, че алкалната среда е много по-добра от киселинната.

Не са никак малко хората, които използват сода бикарбонат при проблеми със стомаха, за намаляване на уринарна инфекция, балансиране на рН, повишаване на енергията и поради антикиселинните й свойства, разбира се.

Както вече споменахме, за да извлечете максимална полза от приема й, е нужно да направите някои промени в ежедневието си.

Сред тях са отказът от алкохол, увеличаване на движението, прием на здравословни храни, като заложите основно на плодове и зеленчуци.

За приготвянето на този еликсир се нуждаете от три продукта: 1/2 ч.л. сода бикарбонат, 2 с.л. лимонов сок и 1 ч.ч. вода.

Смесете добре всички продукти (до пълното разтваряне на содата) и приемайте тази смес всяка сутрин.

Имайте предвид, че тази вълшебна напитка ще ви помогне да се преборите със стреса, онкологични заболявания и ще регулира нивата на кръвното ви налягане, пише zajenata.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button