новини

Къде изчезна тотомилионерката Гошка? (подробности)

Българката изчезна вдън земя, след като грабна милионите. Не се знае къде е 61-годишната Гошка, която спечели 68 млн. евро от лотарията в Испания.

Твърди се, че е избягала на Карибите, след като по следите й тръгнала българската мафия.

Медиите в Испания пращат българката от Азия до Америка, а според някои от тях късметлийката се е завърнала в родна България.

Но няма и следа от нея в град Искър, където семейството й живяло докъм 2000 г.

Според съседи в Искър Гошка и съпругът й си били идвали за последно преди няколко месеца, когато все още не подозирали, че съвсем скоро ще станат мултимилионери.

Тогава дори споделили, че възнамеряват да се приберат окончателно в България след около две години, когато се пенсионират.

Спечелването на лотарията обаче вероятно е променило плановете им и са решили да отпрашат на някое място, където никой не ги познава.

Това обаче не е никак лесна задача, тъй като кадрите, показващи първите реакции на развълнуваната Гошка след спечелването на милионите, обиколиха телевизиите.

Гошка
Не се знае къде е Гошка

Те бяха заснети от местния канал „Кастиля-Ла Манча“, чийто екип се намирал в лотарийния пункт в Кинтанар дел Рей точно по същото време, по което Гошка отивала да провери фиша си и разбрала, че печели.

Нашенката дори даде кратко интервю, а кадрите показаха как се обажда на сина си и му казва на български: „Веско, спечелих“.

Синът, който също като съпруга й Марин е тираджия, в този момент пътувал към Португалия, но веднага обърнал камиона и потеглил на обратно към Кинтанар дел Рей.

Хора от селото казват, че самата Гошка го е призовала да си дойде час по-скоро, за да не я пребият за парите.
Това е и последната поява на Гошка на публично място. Оттогава няма следа от нея и семейството й.

Страх обхванал милионерката веднага след първоначалната еуфория от спечелването на милионите, твърдят местни.

В самото село със 7800 жители, в което живеят близо 300 българи, настъпило и странно раздвижване, съобщава „Телеграф“.

Наред с многото репортери, които питали за Гошка, се появили и непознати съмнителни субекти.

Твърди се, че по следите на тотомилионерката били тръгнали хората на страховития Иво Ел Булгаро.

Нашенецът, който минава за един от тарторите на българската мафия на Пиринеите, доби известност след ареста си през 2011 г. Обвинен е в рекет и трафик на дрога.

Той държи и охраната на голяма част от нощните клубове в Мадрид и други градове в Испания, а хората му са известни като „трошачите на кости“.

Според друга информация апетит към милионите на Гошка проявили и тукашни мафиоти, които също пратили „емисари“ по следите й. Засега обаче те се губят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button