езотерика

Изчисли своето число на разума за 2 минути, виж какво означава!

Ако искате да научите повече за своя начин на мислене, отношение към живота (или за този на други хора около вас) и умение да разрешавате проблеми, в това може да ви помогне числото на разума.

Като узнаете какво ви е дадено в живота и как всъщност подхождате към случващото се, можете да направите сравнение и да си вземете поука.

За да получите числото на разума, са ви нужни датата на раждане и името.

При изчислението използвайте таблицата, която публикуваме.

Първо трябва да съберете цифрите, които отговарят на буквите във вашето име (само името, без презиме и фамилия) – за тази цел използвайте таблицата.

После преминете към датата на раждане, като там не ви трябват месецът и годината, само датата. Съберете двата резултата и ще получите числото на разума (като трябва да сведете резултата до едноцифрено число).

ПРИМЕР:
Иван, роден на дата 5-и. И+В+А+Н=9+3+1+5=18=1+8=9 Към 9 добавете датата: 9+5=14=1+4=5.
Значи числото на разума на Иван, роден на пети, е 5.
Да видим какво означават всички числа.

таблицата
Ето я таблицата!

1 – Вие не се поддавате на чуждо влияние. Успешно претворявате идеите си на практика. В споровете винаги се стараете вашата дума да е последна, като това понякога ви вкарва в конфликти и хората ви имат за надменен човек, но това не ви притеснява особено – за вас най-важен е вашият мироглед, защото сте убедени, че е най-правилен.

2 – Мислите изтънчено и проницателно. Склонни сте да се вслушвате в своята интуиция в решаване в трудни задачи и в моментите, когато трябва да се направи избор. Никога не отхвърляте идеите на другите хора – отворени сте за всякакви хрумки, но заради това понякога твърде лесно се поддавате на чуждо влияние.

3 – Подхождате творчески в анализирането на нещата, но малко хаотично. Мислите ви скачат от едно на друго и сякаш не могат да спрат, затова често не успявате да се концентрирате върху един проблем. В крайна сметка вашият подход и начин на действие се оказват крайно нелогични, но така или иначе водят до желания резултат.

4 – Вашият начин на мислене е методичен и практичен. Обмисляте всички свои действия стъпка по стъпка, затова винаги имате отговор на всеки въпрос. Но медалът има и обратна страна: подходът ви много често се оказва недостатъчно гъвкав и новите, непроверени от вас идеи ви карат да се чувствате некомфортно.

5 – Мислите леко и бързо, подхождате към всичко адаптивно и ловко. Почти моментално намирате решение на всеки проблем, защото имате невероятната способност да предвиждате последствията от всяко събитие, от всеки етап в дадена ситуация, пише „Журнал за жената“. Именно вашата невероятна съобразителност ви спасява в трудни ситуации.

6 – Обикновено мислите доста точно, стабилно, справедливо. Вие сте добър слушател. Обичате да наблюдавате как хората се държат под въздействието на думите, мислите и идеите. Забелязвате и най-малките детайли и много умело ги използвате за свои цели. Но все пак обхващането на цялостната картина на нещата не ви се отдава.

7 – Никога не са ви устройвали простите отговори. Винаги „копаете“ надълбоко, изучавате всеки проблем всестранно, докато не стигнете до сигурното усещане, че напълно сте разнищили нещата. И тогава, с изчистени от колебания мисли, преминавате към решаване на проблема. Много са малко хората, които са в състояние да ви надминат в умението ви да решавате сериозни проблеми и да намирате отговори на сложни въпроси.

8 – Обикновено наблюдавате всичко случващо се сякаш леко отгоре, затова винаги обхващате цялата същност на проблема. Не обичате да се задълбочавате в подробностите и да отделяте време на детайлите, като предпочитате да ги оставите на хората с по-стеснен мироглед и по-реалистично възприемане на живота. Имате удивителната способност да използвате с лекота в живота си и рационалното, и ирационалното.

9 – Винаги много точно виждате и разбирате какво мислят другите по един или друг въпрос, но не изразявате своето мнение до момента, в който не се изкажат всички останали. Едва след това обръщате внимание какво е било изпуснато, не е било взето предвид или просто не е било дообмислено.

Намирате вярното решение и правилния отговор, като просто зачерквате едно след друго неправилните решения от списъка с всички възможни. Изграждането на логически вериги не е вашият подход.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button