езотерика

Хармонизатори от шунгит премахват стреса и лекуват

Хармонизаторите от шунгит гарантирано премахват стреса и лекуват. Това твърдят специалисти, посветили години от живота си на изследването на уникалната черна руда.

Ненапразно хармонизаторите от шунгит се използват от хиляди хора по света. Съвременният човек живее и работи под силен стрес и най-мощният лечебен камък, който съществува на Земята, помага за преодоляването на този проблем.

След като поставите шунгитовите хармонизатори в ръцете си, вие ще носите хармонията и живителната енергия на този камък.

Тези съвършено изработени изделия създават хармония във всички системи в тялото. Те помагат на човека да намери хармонията със себе си и със света.

Хармонизаторите притежават десетки полезни качества и влияят положително върху цялото човешко тяло. Препоръчват се предимно на хора, които са под силен стрес.

Помагат на онези, които страдат от сърдечно-съдови заболявания, хипертония, проблеми с отделителната система, астма, безсъние, главоболие и други проблеми. Оказват положително влияние и при всякакви нервни заболявания.

Доказано е, че хармонизаторите от шунгит довеждат човешкия организъм до състояние на равновесие. Те осигуряват баланс и самолечение. Възстановяват енергийните системи в организма и предпазват от болести.

хармонизатори от шунгит
хармонизатори от шунгит

Както знаете, в основата на повечето заболявания стои именно стресът, а шунгитовите хармонизатори унищожават неспокойствието и даряват човека с хармония, радост и здраве.

Всеки човек може да притежава хармонизатори от шунгит и да ги ползва в домашни условия или в офиса. Но трябва да знаете, че за да има ефект от камъка-чудо, той трябва да е качествен. Истински шунгит може да намерите на shungit.bg – утвърдена фирма, която е директен вносител на лечебния камък от Карелия, Руска Федерация.

Шунгитът притежава толкова количество жива енергия, колкото никой друг минерал на Земята. Черната руда лекува, предпазва от заболявания, съхранява вътрешния мир. Учените са поразени от лечебните му качества и са категорични, че това е най-мощният лечебен камък.

Чудотворният минерал влияе положително върху имунната система, препоръчва се за лечение на щитовидната жлеза, астма, алергии, кожни заболявания, диабет, рак, артрит, подагра, високо кръвно налягане и други.

При направените наблюдения е било доказано, че в помещения, в които има шунгитова фигурка, хармонизатори, пирамиди или икони, хората били много по-спокойни и добронамерени. Те били с понижени нива на стрес, като многократно се е повишила концентрацията и работоспособността им.

Именно затова често наричат шунгита “камък-чудо” – той поглъща всичко, което е вредно за човека и му дава онова, което е полезно за здравето му.

Дори д-р Папазова обърна сериозно внимание на лечебните му качества и в предаването на Гала “На кафе” обясни подробно всичко за лечебния камък. Можете да изгледате клипа под статията и сами да се убедите колко е полезен този минерал.

Повече информация за шунгита можете да намерите и във Фейсбук страницата на shungit.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button