езотерика

Ето как да предпазите дома си от злини и лош късмет

Ако искате да предпазите дома си злини и лош късмет, задължително трябва да разполагате с някое от тези неща под ръка.

Ето кои са те:

Бродерии

Неслучайно домът на нашите баби е изобилствал от бродерии. Те не са ги правили само за красота, а и за да се предпазят от лош късмет и злини.

Пакет сол

Невероятната енергия, с която разполага солта, може да ви послужи за предпазване от лош късмет. За целта просто трябва да я поставите в пликчета и да я сложите на място, на което няма да се вижда на четирите ъгъла в стаята.

Бутилката на „вещицата“

Задължително поставете в стаята, в която спите или в дневната, бурканче или бутилка „вещица“.

По този начин ще предпазите дома си от лош късмет и злини. Освен това ще ви предпази от всевъзможни зли сили или енергия.

Можете да си направите тази бутилка (бурканче) от импровизирани материали. Нужна ви е прозрачна бутилка (бурканче), която трябва да напълните със сол, копчета, зърнени храни и сушени билки.

злини и лош късмет
За уютен дом

Може да добавите и парченца стъкло, за които се смята, че отблъскват всяка злина. Не изсипвайте всички тези неща в бутилката просто така, а се опитайте да създадете нещо красиво.

След като напълните бутилката, задължително трябва да я запечатате с восък от църковна свещ. Поставете я на място, на което не само ще краси интериора, а и ще привлича късмета.

Букет

Дори копривата може да е изключително полезен елемент, добавен към вазата, стига да знаете как да я използвате правилно.

Съберете различни цветя и ги завържете с червена нишка. Поставете букета на място, което е близо до прозореца или вратата.

По този начин ще успеете да отблъснете всички негативни сили и лошия късмет, които се опитват да нахлуят в дома ви.

Кухненски венец

Много от домакините правят венец от чесън и лук. Трябва обаче да знаете, че е добре към него да добавите и някакъв зеленчук (като например люти чушки). По този начин ще получите магичен амулет.

Стегнете го с помощта на канап. За да засилите защитната му функция, няма да сгрешите, ако добавите и няколко стръка мента.

Буркан (бутилка) със зърнени култури

Немалка част от домакините съхраняват зърнените култури в буркан или бутилка. Знаете ли обаче, че те могат да се превърнат в отлично средство за защита срещу лош късмет и завист?

За целта е нужно да си осигурите голям буркан, в който да изсипете боб с различни цветове, царевични зърна, грах, овес, бял и кафяв ориз, както и просо.

Насипете различните култури една върху друга. Най-добре би било, ако успеете да нагласите точно 12 слоя. Помислете какво още можете да добавите, за да може бурканът не само да е полезен, а и красив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button