светско

За феновете на индийските сериали: Очаквайте големи промени това лято!

Лора Крумова и Милен Цветков се връщат на екран рано сутрин, но ще продължат да водят и вечерните си предавания – той в делниците по нощите, тя – в неделния следобед.

Идеята е популярни лица от екипа на Нова тв да седнат като водещи за някой и друг ден през лятото в сутрешния блок „Здравей, България“.

Любопитно е, че и Лора, и Милен бяха основните лица на това предаване и то на тях дължи голяма част от старата си слава.

Освен тях на стола на водещите в сутрешния блок на Нова се очакват още Николай Дойнов и Христо Калоферов, както и други лица, с които все още се преговаря дали и как могат да стават рано по нощите.

В „Здравей, България“ пускат за през лятото и новата си рубрика, посветена на ваканциите, пътуванията и най-красивите кътчета на България.

малката булка сериал
„Малката булка“ – любим сериал на много българи

Междувременно от BTV обявиха, че в делниците от 14:30 до 17:00 ч пускат огромен блок с индийски сериали.

От 14:30 ч тръгват епизодите на „Сияйна луна“, а след това идва ред на епизодите на „Светлината на моя живот“ от 15:30 до 17:00 ч.

За индийските сериали основна характеристика е как едно и също изречение, обикновено въпрос, се повтаря по няколко пъти от различни актьори и с различен тон, докато камерата през това време бясно показва поредица от лица на актьори с променящи се изражения, пише „Телеграф“.

Засега Нова тв запазва индийските си сериали – „Моята карма“ от 13:30 до 14:30 ч и „Малката булка“ от 16:30 до 17:55 ч., което прави с 5 минути по-малко от индийските сапунки на конкуренцията.

Засега единствено от БНТ не обещават часове индийски сериали за лятото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button