светско

За феновете на индийските сериали: Очаквайте големи промени това лято!

Лора Крумова и Милен Цветков се връщат на екран рано сутрин, но ще продължат да водят и вечерните си предавания – той в делниците по нощите, тя – в неделния следобед.

Идеята е популярни лица от екипа на Нова тв да седнат като водещи за някой и друг ден през лятото в сутрешния блок „Здравей, България“.

Любопитно е, че и Лора, и Милен бяха основните лица на това предаване и то на тях дължи голяма част от старата си слава.

Освен тях на стола на водещите в сутрешния блок на Нова се очакват още Николай Дойнов и Христо Калоферов, както и други лица, с които все още се преговаря дали и как могат да стават рано по нощите.

В „Здравей, България“ пускат за през лятото и новата си рубрика, посветена на ваканциите, пътуванията и най-красивите кътчета на България.

малката булка сериал
„Малката булка“ – любим сериал на много българи

Междувременно от BTV обявиха, че в делниците от 14:30 до 17:00 ч пускат огромен блок с индийски сериали.

От 14:30 ч тръгват епизодите на „Сияйна луна“, а след това идва ред на епизодите на „Светлината на моя живот“ от 15:30 до 17:00 ч.

За индийските сериали основна характеристика е как едно и също изречение, обикновено въпрос, се повтаря по няколко пъти от различни актьори и с различен тон, докато камерата през това време бясно показва поредица от лица на актьори с променящи се изражения, пише „Телеграф“.

Засега Нова тв запазва индийските си сериали – „Моята карма“ от 13:30 до 14:30 ч и „Малката булка“ от 16:30 до 17:55 ч., което прави с 5 минути по-малко от индийските сапунки на конкуренцията.

Засега единствено от БНТ не обещават часове индийски сериали за лятото.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button