езотерика

Разберете тайния код на вашия автомобил – вижте как се изчислява

Всяко число има своя, характерна само за него, енергийна характеристика, която се отнася за всичко – от датата на раждане до номера на автомобила.

Щом даваме на автомобилите числен код, то можем да открием как се отразява това на живота ни.

Числата, които са част от номера на вашия семеен или личен автомобил, могат да ви дадат доста полезна информация за различни неща.

На първо място е предразположеността на вашето превозно средство към решаване на едни или други финансови въпроси.

Числата също могат да ви кажат с какво е най-разумно да се занимавате, с какви хора да общувате.

Дали номерът на вашата кола привлича подходящите енергии, или е по-добре да го смените с някаква по-удачна комбинация?

За определянето на нумерологичния индекс на автомобилния номер трябва да се сумират стойностите на всички цифри, а после, ако се налага, да се съберат още веднъж, докато се получи една цифра. Например номерът е 1298.

Първо открийте сумата:

автомобил
Тайният код на вашата кола

1+2 + 9 + 8 = 20 = 2 + 0 = 2.

Именно 2 е индексът.

Като откриете индекса на вашия автомобилен номер, разберете какво означава и какъв е „характерът“ на вашата кола.

1. Вашият автомобил е предназначен за делови пътувания зад граница и сключване на солидни договори.

Изключително делово превозно средство.

2. Съдбата на този автомобил е да бъде напълно „отдаден“ на обиколки и проверки на различни обекти – строителни, финансови, търговски. Би донесъл успех на собственика си.

3. Всички въпроси, свързани с получаването и даването на кредити – ето това е сферата на дейност на автомобила „тройка“, информира „Журнaл за жeнaта“. Така че, ако сте финансист, това е вашата кола.

4. Автомобил с такъв номер е полезен за творческите личности: той ще стабилизира тяхното материално положение и ще им позволи спокойно да създават своите шедьоври.

5. Това е автомобилът на пътешествията. Смело се отдайте на почивка и развлечение. Изключително неразумно е да се опитвате да ползвате автомобил с такъв номер за делови цели – няма да постигнете успех.

6. Искате да си гарантирате спокойна семейна обстановка? Тогава по-често събирайте цялото семейство в колата и правете кратки или по-дълги пътувания. Ще се учудите как проблемите сякаш се разрешават сами.

7. Седем е числото на самотниците. За човек, който изкарва по-добри пари, когато работи сам, е най-подходящ автомобил с такъв индекс. Но компаниите никога не се чувстват удобно в кола с индекс 7.

8. Това е превозно средство за хора, които се занимават с недвижими имоти. Осмицата им помага да сключват много изгодни сделки и съществено да увеличат съдържимото в портфейла си.

9. Номерът на тази кола помага на служителите на правосъдието. А иначе, ако ви предстоят частни посещения в обществени учреждения, постарайте се да се обзаведете с автомобил с такъв номер. Няма нужда чак да купувате или да тормозите познати за кола назаем – и такси би свършило работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button