езотерика

Магическо наричане за нощта на Нова година за сбъдване на желания

Твърди се, че нощта на Нова година също е натоварена с магическа енергия, както коледната нощ и тази на Бъдни вечер.

Смята се, че именно духът ни е този, който разкрива какво искаме да постигнем, давайки ни желания.

Ако вашите желания и мечти са добри, то това означава, че наближава времето за тяхното сбъдване, но за целта трябва да поемете нещата в свои ръце.

Ето какво трябва да направите в нощта на Нова година, за да сбъднете вашите желания:

Стъпка №1 – Освобождаване

Първата стъпка, която трябва да направите, за да се сбъдне вашето желание, е да се освободите от всичко онова, което не е работило във ваш интерес през отминаващата си година.

Честита Нова година
Отделете няколко минути

Без значение дали става въпрос за финансови проблеми, загуба на работа или крах на връзка, оставете всичко това в старата година и гледайте смело напред.

Вземете лист хартия и го нарежете на ленти, като на всяка от тях изпишете по нещо, което ви е причинило болка през 2017 година.

След като излеете всичката си болка върху късовете хартия, съберете ги и ги сложете в керамична или метална купа.

Изгорете ги и им благодарете за всеки ценен урок, на който са ви научили. След това ги оставете в миналото и не мислете повече за тях.

Стъпка №2 – Празненство

Време е да вземете бележника си и да напишете в него всичко онова, което се е случило през отминаващата си година и ви е донесло радост, за което сте благодарни.

Затворете за известно време очи и си позволете да почувствате щастието. Накрая оставете бележника си и се отдайте на празненството.

Стъпка №3 – Визуализиране

Идва ред на последната стъпка – визуализацията.

Вземете отново бележника си, отворете го на празна страница и напишете, че постановявате в това божествено време да ви се случват само хубави неща.

Следва да напишете всяко едно от новогодишните си желания, които обаче трябва да бъдат точно, кратко и ясно формулирани.

Под всяко едно от написаните желания направете линия с химикала и едва след това продължете с изписването на следващото.

Не правете опити да опишете начина, по който си представяте, че се изпълнява това желание. Достатъчно е просто да напишете какво точно искате.

В същото време обаче визуализирайте всяко от желанията, които изписвате и си представете колко прекрасно ще бъде всичко, когато те се сбъднат.

Този лесен новогодишен ритуал ще сбъдне несъмнено всяко едно ваше желание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button