светско

Камата взриви медиите с голямо откровение! Ето какво сподели!

„Дали се страхувам, че скоро ще стана дядо? Моля ви, това е мечта на всеки баща.

Има ли по-голяма радост от това да имаш внуче. Нямам претенции дали ще е момиче или момче, важното е да е здраво, всичко друго ще му го осигурим“, заяви само преди дни Христо Стоичков.

Камата рядко се отпуска да говори на толкова лични теми, но моментът е по- специален.

На 8 февруари великият №8 навърши 50 години.

След половин век живот човек по-ясно вижда кои са ценните неща в живота и какво би могло да ни носи неизмерима радост.

„Едно време си мислех, че футболът е всичко за мен. Заради тренировките, мачовете, пътуванията по целия свят пренебрегвах семейството.

Добре, че съпругата ми Марияна е изключително търпелив човек и ме изчака да ми мине тази лудост. На нея се падна тежката задача да възпитава дъщерите ни Михаела и Христина.

Видно е за всички, че се справи повече от добре“, хвали се гордият татко. Има и друга причина той да мисли за времето, когато ще дундурка внучета в скута. Щерките му са сериозно обвързани и напълно освободено говорят за брак и деца.

Изглежда, че първа ще е по-малката дъщеря Христина, пише „Уикенд“. Тя е и тази, която упорито избягва медийния интерес. Всячески се опитва да запази в тайна и годежа си с бившия професионален тенисист Лука Белич, но този път не й се получава.

Христо Стоичков
Христо Стоичков

Хърватинът и известната щерка се запознават малко след като тя е завършила престижния американски университет „Бъркли“. Срещат се на купон и много бързо се усещат, че не могат един без друг.

Лука едва ли е чак толкова изгодна партия. Той стига до 620-о място в световната тенис ранглиста и според официалната информация е спечели малко над 25 хил. долара от наградни фондове през цялата си кариера.

След като се отказва, той продължава да дава уроци по тенис, но едва ли от тях може да забогатее.

„Не го мислете Лука. Бъдещата му съпруга има достатъчно пари. Татко й няма да я остави на произвола на съдбата, а и самата тя едва ли ще си остави каруцата в калта.

Изключително амбициозна е и със сигурност ще използва дипломата си от „Бъркли“ по най-добрия начин“, категоричен е приятел на двете щерки. Според него Стоичков нямал нищо против бедния тенисист, тъй като уважавал избора и на двете си дъщери.

„Вратата ми е отворена за приятелите на дъщерите ми. Но те не трябва да злоупотребяват с гостоприемството ми. Защото веднъж подавам ръка, но бъда ли предаден, не забравям“, предупреждава Христо Стоичков.

Той самият запознава голямата си щерка Михаела с мъжа на живота й. Мика е влюбена в българина от турски произход Ай Ки.

Родителите му емигрират в САЩ преди много години и успяват да завъртят успешен бизнес, който след това е поет от техния наследник. Мика на няколко пъти открито заявяваше, че много иска да има дете. Но подходящият момент все й се изплъзва.

„С твърде много неща се бях захванала. От баща ми съм я наследила тази пуста амбиция. Първо исках да ставам журналистка и се справях доста добре в испанската телевизия.

Ставах в четири сутринта и после цял ден търчах по задачи. Предложиха ми постоянен договор, но мен нещо ме влечеше към България.

Върнах се, участвах в риалити формат, започнах бизнес, но нещо много бързо ми отесня родината и пак тръгнах по света.

И добре че стана така, тъй като в САЩ срещнах сегашния си приятел, с когото наистина че чувствам добре. Медиите постоянно ни разделят, но на мен не ми пука какви глупости се пишат. Именно заради тази злоба напуснах България.

В САЩ не ме познават по улиците и се радвам на спокойния си живот с любимите хора“, отсича Михаела Стоичкова. В момента тя развива кариера на моден дизайнер.

„Чувствам се страхотно в Маями. Семейството ми също е щастливо. Сякаш цял живот съм живяла в Америка. Широко е, диша се спокойно, не те затискат злобата и завистта.

Татко много ни помогна на мен и на сестра ми. Все още първо при него ходя, ако имам нужда от съвет. В България е присъда да си дъщеря на Христо Стоичков, но никога не съм си и помисляла да се оплаквам.

Той е велик баща и без него нямаше да съм извървяла и половина от пътя си“, просълзява се щерката на Камата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button