светско

Ето защо Нели Петкова иска пак при Слави!

Бившата беквокалистка на Слави Нели Петкова горко съжалява, че напусна вечерното шоу на Би Ти Ви.

Певицата бе забравена веднага щом си тръгна от Слави Трифонов и самият той доста се постара за това.

Сега обаче Нели отново се опитва да се умилква около шоумена с надеждата да възроди кариерата си.

Още тази пролет името на Нели ще бъде припомнено на меломаните, защото беквокалистката се завърна на сцената с големия концерт на „Ку-ку бенд” този петък, 25 септември. Петкова стана част от шоуто и с това разчиташе отново да се разшуми около името й. За последните 4 години, в които блондинката не е на екран, обаче стана ясно, че кариерата й никак не бе е вървяла успешно, пише в. „Уикенд“.

Доказателство е и фактът, че Нели изчезна от медийното пространство и така и не издаде албум – заявка, която направи веднага щом се посвети на своя собствена кариера. Участията й пък се ограничиха от около 4 на месец с хонорар, с който едва да покрива битовите си сметки.

„След като напуснах шоуто, ми се наложи да се сблъскам с много неща, за които преди това не бях мислила. Не знаех къде да фокусирам силите си и всичко около мен беше хаос. Не знаех как да разпределям бюджета за проектите си. Сега обаче се понаучих”, признава си Нели.

Нели Петкова Слави Трифонов
Нели Петкова се чувства добре при Слави

Беквокалистката на Слави се сблъскала и с друга трудност – липса на свои парчета и репертоар. Докато била при Дългия, екипът приготвял песни специално за нея. Както преди време шоуменът сам издаде, те не стрували нищо на изпълнителя.

Пишели ги лично Евгени Димитров – Маестрото или Георги Милчев – Годжи. Изпълнителят рядко плащал и за текста, който идвал от ръцете на някой от сценаристите на шоуто.

Така обаче песните си оставали за ползване само на екипа на „Ку-ку бенд”, а артистът оставал с утешителната награда, че може да ги пее по концертите на Слави. Затова и след като Нели напуснала, вече не било никак коректно да ги използва, за да си изкарва с тях прехраната. Иначе трябвало да плаща и на създателите им, което не било рентабилно.

„Слави ме научи да не приемам нищо лично в своя живот. Той ме обучи като професионалист, защото е имало много напрегнати моменти. Напуснах, защото усещах, че вече стъпвам на едно място. Имах нужда да развивам мои проекти, за които все не ми оставаше време. Но признавам, че не зная дали това беше правилно или грешно решение. Каквото и да е, вече е в миналото”, с доза тъга споделя днес Нели.

Заради рязката промяна в статута си на звезда тя преживя не един и два скандала на главата си. Преди време дори се появи слух, че Слави бойкотира кариерата й и е забранил парчетата й да се въртят в ефира на Би Ти Ви. Това се случило, след като блондинката несъобразително гостувала на конкурентите му в предаването „Комиците”.

Предаването е продуцирано от отцепилите се от Трифонов Любо Нейков и Евтим Милошев. Нели обаче бързо осъзнала гафа си и след солидни извинения накрая отново попаднала в кръга на приятели на Слави.

„Той винаги е умеел да прощава на жените. Прости на Деси, че го заряза и замина за Америка, на Алекс, че постъпи по същия начин. Затова и Нели също успя да се вмъкне обратно в сърцето му”, нищят близки до шоумена.

Макар в професионален план последните 4 години в кариерата на Нели да са пълен провал, за личния й живот отпадането от шоуто било като дългоочаквана награда. Докато била в екипа на „Ку-ку бенд”, Петкова непрекъснато трябвало да пренебрегва любовта, за да е на разположение на Дългия и неговите планове.

С напускането си обаче Нели се посветила на срещи и от няколко години е щастливо обвързана. Гаджето й не е мастит бизнесмен или популярен певец, но това изобщо не било проблем за блондинката. Още повече че в него тя откривала сродна душа, която е готова да я подкрепи в тежкия път към върха.

„Двамата с него имаме различни интереси, но намираме начин да сме заедно въпреки всички ангажименти.
Той е търпелив и успява да уравновеси моя буен темперамент. В същото време е много забавен – шегува се с мен и не ме оставя да се взема на сериозно”, издава певицата.

Поради факта, че в момента на практика тя нямала достатъчно постоянна работа, двамата смятали да не избързват със създаването на семейство. А и Нели не напирала особено много да се види като булка.

„Посветила съм му една от най-хубавите си песни. Той ме мотивира да се развивам”, с вълнение разказва Нели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button