Home / истории / Прецакал се е жестоко с младата любовница, даже и кредит изтеглил

Прецакал се е жестоко с младата любовница, даже и кредит изтеглил

С Васил се познаваме от години. Той е веселяк, който си пада по жените и удоволствията. Животът обаче му поднесе доста неприятна изненада.

Съпругата му Дарина вече втора година е на работа в чужбина. Остави му децата, които вече са големи, и замина в Испания.

Връща се за около седмица-две през лятото и толкоз. Няма повече отпуска. Затова пък редовно внася пари в сметка, от която и той може да тегли.

Неотдавна с Васил се засякохме и той ме покани на кафе. Тогава ми разказа на какъв огън се пържи, при това сам се подредил така.

Когато съпругата му заминала, изтърпял близо година с кратки авантюри и срещи със стари приятелки, но после решил, че му трябва повече нежност и някой, който да го топли в леглото. Нали веднъж се живее…

И започнал да ухажва млада жена, на която отдавна бил хвърлил око. Тя му се дала трудно, обаче накрая все пак му станала любовница. Била много хубава, но имала ужасен характер – то били капризи, то били прищевки, нямала граница. И той изпълнявал всяко нейно желание.

много пари

Онази постоянно искала пари

Много добре знаел, че никой мъж не е прокопсал от любовници, особено като е такъв мекушав и добър като него. С други думи – попаднал на жена, която го оскубала жестоко.

Давал й пари за дрехи и за сметки, после за ремонт на къщата и на вилата й, да направи абитуриентска вечер на сина си, за нов телевизор, дори й купил малка кола на старо.

Стигнал дотам, че започнал да тегли пари от сметката на жена си.

В един момент нещата се объркали още повече, защото жена му разбрала за изневярата и му вдигнала голям скандал по скайпа. „Добри“ хора успели да я информират дори в чужбина.

Тя го заплашила, че ще каже на дъщерите им, които го боготворели, но нямало да му простят за кръшкането.

Била готова да се върне и да подаде молба за развод, ако не разкара любовницата си.

Тя пък от своя страна се впила като пиявица и за нищо на света не искала да го загуби като щедър спонсор.

Първо имитирала бременност и твърдяла, че ще роди бебето.

Наложило се да я заведе на екзотична екскурзия, за да я разубеди. Съгласила се да направи аборт, но срещу доста голяма сума – поискала му 10 хиляди, които той нямал. Наложило се да тегли кредит.

Тъкмо мислел, че най-сетне се е отървал, когато онази жена станала любовница на… прекия му шеф.

И той сега го тормозел непрекъснато под нейно влияние. Бил на ръба да загуби работата си, но как тогава щял да плаща кредита?

Вече мислел да си стегне багажа и да отиде при съпругата си с надеждата, че така ще оправи нещата.

Преди да се разделим, Васил се пошегува – знаел, че няма безплатен обяд, но неговият му излязъл доста солен.

Прецакал се жестоко, добре поне, че му останало чувството за хумор!

loading...
loading...

Оставете коментар

Вашият адрес на електронната поща няма да бъде публикуван. Попълнете задължителните полета отбелязани със звезда *

*